MENIU

SURPRIZĂ - Real Madrid s-a DISTRAT cu Barcelona. "Galacticii" au făcut spectacol

Real Madrid a făcut spectacol împotriva Barcelonei și a câștigat derby-ul cu scorul de 3-1, fiind acum la un singur punct în spatele echipei lui Luis Enrique.

Titularizarea lui Luis Suarez s-a dovedit inspirată. Uruguayanul i-a pasat lui Neymar, care a deschis scorul în minutul 3. A fost cel mai rapid gol al Barcelonei pe terenul Realului din 1986 încoace.

Replica madrilenilor a venit imediat. James l-a văzut bine pe Benzema la limita ofsaidului, dar atacantul a fost blocat excelent de Bravo. Gazdele au fost aproape de egalare când Ronaldo a centrat perfect pentru lovitura de cap a lui Benzema, însă mingea a lovit transversala.

Presiunea madrilenilor a dat roade în minutul 34, când Pique a comis un henţ inexplicabil în careu. Cristiano Ronaldo a transformat penalty-ul şi a stabilit un record greu de egalat - a ajuns la a 11-a partidă consecutivă în care înscrie şi la a 14-lea reuşită împotriva Barcelonei. Catalanii au primit primul gol din acest sezon în La Liga, în etapa a noua.

După pauză, gazdele s-au dezlănţuit. Pepe a adus-o pe Real în avantaj după un corner bătut perfect de Kroos.

"Am o echipă foarte serioasă, jucători serioşi şi profesionişti, care înţeleg foarte bine ce înseamnă să joci pentru Real Madrid şi ce înseamnă să te sacrifici pentru echipa ta. Ne-am atins obiectivul, care era acela de a recupera puncte în clasament. Am făcut-o şi pentru asta suntem cu toţii mulţumiţi", a spus Carlo Ancelotti, la finalul meciului, conform digisport.ro.

Urmăriţi rezumatul VIDEO AICI

Mai multe articole despre:
null