MENIU

Steaua - Villareal. Ce a spus Alin Toşca despre meciul cu spaniolii

Fundașul echipei de fotbal Steaua, Alin Toșca, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că el și colegii lui au o șansă la victorie în partida din Europa League de pe teren propriu cu Villarreal CF, dar a menționat că pentru a realiza acest lucru trebuie să fie inteligenți.

"Villarreal se bate an de an la cel mai înalt nivel, deci are experiență europeană. Deși face transferuri, este o echipă care păstrează un nucleu de jucători valoroși. Avem șansa noastră, totul depinde de noi. Dar trebuie să fim inteligenți, să dăm totul pe teren și să scoatem un rezultat pozitiv. Un meci de acest gen este diferit de cel din campionat, este o altă motivație, o altă dorință de a câștiga", a spus fundașul.

Alin Toșca a adăugat că este o mândrie să fie căpitanul echipei Steaua, conform agerpres. "Este o mândrie și o bucurie foarte mare pentru mine să port banderola de fiecare dată. Iar presiunea este benefică, numai așa un jucător poate ajunge la un nivel înalt", a adăugat Toșca.

Echipa Steaua întâlnește joi, de la ora 20,00, pe Arena Națională, formația spaniolă Villarreal CF, într-o partidă contând pentru etapa a doua a grupelor Europa League.

Mai multe articole despre:
steaua villareal