MENIU

STEAUA - SPARTA PRAGA. Bilete la vânzare şi pe al treilea inel. Cât costă?

STEAUA - SPARTA PRAGA. Steaua se luptă cu Sparta Praga pentru un loc în play-off-ul Champions League. Prima manșă s-a disputat în Cehia, iar roș-albaștrii au reușit un rezultat de egalitate, 1-1. Returul se va juca miercuri, 3 august, pe Arena Națională, începând cu ora 20:45.

STEAUA - SPARTA PRAGA. FC Steaua Bucuresti anunta ca, incepand de luni, 1 august 2016, biletele pentru partida cu AC Sparta Praga, pot fi achizitionate exclusiv de la casele de bilete de la Arena Nationala - Str. Ion Maior Coravu si Bulevardul Basarabia.

Bilete la vanzare si pe al treilea inel!

FC Steaua Bucuresti anunta ca, pentru partida cu AC Sparta Praha, a pus la dispozitie pentru suporteri si bilete la inelul al treilea al National Arena, atat la Tribuna I, cat si la Tribuna II. Pretul unui tichet la aceasta categorie este de 25 de lei!

Mai jos puteti citi preturile si programul caselor de bilete de la National Arena:

PELUZE INELUL 1 si 2 - 20 LEI
TRIBUNA 1 - INEL 3 - 25 LEI
TRIBUNA 2 - INEL 3 - 25 LEI
TRIBUNA 1 - INEL 2 - 35 LEI
TRIBUNA 2 - INEL 2 - 35 LEI
TRIBUNA 2 - INEL 1 PERIFERIC - 35 LEI
TRIBUNA 2 - INEL 1 CENTRAL - 75 LEI
VIP 3 - 75 LEI
VIP 2 - 150 LEI
VIP 1 - 200 LEI

Programul caselor de bilete va fi urmatorul:

LUNI - 11:00 - 19:00
MARTI - 10:00 - 19:00
MIERCURI - incepand cu ora 10:00.

"Cred eu că este cel mai important meci al echipei noastre. Dacă vom reuși să ne calificăm, foarte multe lucruri se vor schimba în bine. Mă refer la jucători, la tot ce înseamnă Steaua București. Mă bucură interesul suporterilor, afluența, pentru că avem meci dificil. Nu avem probleme de lot, sper să ne calificăm.

Nu avem voie să plecăm de la 0-0. E un rezultat care ne califică, dar meciul durează poate şi mai mult de 90 de minute. Eu sper să marchez. 

Intrăm pe teren să câștigăm, ştim ce avem de făcut și vom face tot ce putem pentru a marca cu un gol mai mult decât adversarul. Sunt mulți jucători la început de drum, e foarte important pentru ei.", a spus Reghecampf, notează Digisport.ro. 

Mai multe articole despre:
bilete arena nationala Steaua-Praga