MENIU

Steaua serbează 29 de ani de la câștigarea CCE, împreună cu Naţionala Artiştilor şi a Jurnaliştilor

Fotbaliștii Stelei care au câștigat Cupa Campionilor Europeni vor sărbători, joi, la Cheile Grădiștei, împlinirea a 29 de ani de la cucerirea trofeului. Legendele Stelei vor organiza patru meciuri demonstrative.

"E un eveniment în cadrul căruia sărbătorim și 29 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni de la Sevilla. Acțiunea va avea loc la Cheile Grădiștei, unde de patru ani organizăm această reuniune. Vor fi patru meciuri, două miercuri și joi alte două, care se vor disputa într-o sală polivalentă, nou-nouță" a declarat pentru Mediafax fostul portar Helmuth Duckadam.

"Se implinesc 29 de ani de la castigarea Cupei Campionilor de către echipa Steaua. Joi si vineri vom fi la Cheile Gradistei, unde se va ţine un eveniment la care participam de 3 ani. E o intalnire importanta pentru Nationala Artistilor Fotbalisti, am sarbatorit de fiecare data impreuna reusitele noastre si ale lor. a fi un patruleter: Nationala artistilor, nationala ziaristilor, Steaua 86 si inca o echipa tot de la Steaua", a declarat pentru realitatea.net Andrei Ştefănescu de la Alb&Negru. Naţionala Artişilor se pregătreşte să plece la Moscova, la Art Football 2015, unde anul trecut a câştigat titlul. Anul acesta doreşte să-şi apere trofeul.

Președintele de onoare al Stelei a mai declarat că partidele demonstrative vor avea loc într-o sală cu 1.500 de locuri de la Cheile Grădiștei și scopul este strângerea de fonduri petnru fiica lui Iosif Rotariu, Kasandra.

Mai multe articole despre:
Cupa Campionilor Steaua 86