MENIU

Steaua s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Steaua București s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins formația norvegiană Stroemsgodset IF Drammen, cu scorul de 2-0 (0-0), miercuri seara, pe Arena Națională din Capitală, în manșa a doua a turului II preliminar.

Steaua a reușit să deschidă scorul în minutul 72, prin fundașul Cornel Râpă, care a reluat simplu în plasă din fața porții, la centrarea lui Cristian Tănase: 1-0.

Oaspeții au avut o șansă bună în minutul 81, când șutul lui Sorum a fost deviat peste poartă de un fundaș stelist.

Nicușor Stanciu a parafat victoria Stelei, în min. 84, cu un gol copie la indigo după primul, marcând din centrarea lui Alex Chipciu: 2-0.

Steaua a obținut o victorie meritată, în fața unei formații modeste, dar după un joc destul de slab, valoarea scăzută a adversarului, intervențiile salvatoare ale lui Arlauskis și experiența superioară a ''roș-albaștrilor'' făcând diferența.

În turul al treilea, Steaua va întâlni formația kazahă FK Aktobe (1-0 și 3-0 cu Dinamo Tbilisi), primul meci fiind programat în Kazahstan, pe 29 sau 30 iulie, iar returul la București, pe 5 sau 6 august.

Mai multe articole despre:
Liga Campionilor Steaua steaua stromsgodset