MENIU

STEAUA, implicată într-un SCANDAL URIAŞ de MECIURI ARANJATE

Laurenţiu Reghecampf

STEAUA a fost implicata, indirect, intr-un scandal urias declansat de presa bulgara. Ziaristii de la sud de Dunare scriu ca meciurile amicale ale lui Lokomotiv Plovdiv cu STEAUA si cu IFK Goteborg, disputate in Spania, au fost trucate.

STEAUA a pierdut, 1-2, meciul cu Lokomotiv Plovdiv, dupa ce a condus cu 1-0 in urma unui gol marcat dupa o gafa colosala a unui fundas advers. La final Laurentiu Reghecampf, antrenorul celor de la STEAUA, a facut o adevarata criza de nervi, acuzand atitudinea jucatorilor sai.

Mai multe publicatii din Bulgaria, intre care Topsort si Novitni, citate de ziare.com, au anuntat ca meciurile amicale ale lui Lokomotiv Plovdiv cu STEAUA si IFK Goteborg au fost aranjate. Dupa 2-1 cu STEAUA, Lokomotiv a pierdut cu 0-4 in fata lui Goteborg, meciul fiind considerat suspect chiar si de fotbalistii suedezi, dar si de presa nordica.

"Meciul a fost probabil aranjat. Bulgarii trebuiau totusi sa fie mai atenti. A fost prea evident ce-au facut", a declarat portarul John Alvboge.

"Pentru o perioada, bulgarii ne lasau pur si simplu sa avem ocazii de a marca. Ne dadeau mingea", a comentat si Marcus Sandberg.

In aceasta iarna, STEAUA a mai fost acuzata ca a aranjat si meciul cu FK Baku, pierdut cu 0-2.