MENIU

STEAUA-DINAMO. Flavius Stoican, OPTIMIST înainte de STEAUA-DINAMO

Flavius Stoican

STEAUA-DINAMO. Flavius Stoican a declarat că este încrezător în şansele echipei sale în derby-ul STEAUA-DINAMO, sperând să se repete istoria partidei pierdute etapa trecută cu Viitorul, când "câinii roţii" porneau ca favoriţi. STEAUA-DINAMO se joacă, sâmbătă, de la ora 21:00.

STEAUA-DINAMO. "Zilele de după meciul cu Viitorul au fost un pic mai dificile, dar a trecut şi suntem încrezători că putem face un meci mare în Ghencea. Pentru mine toate meciurile au fost şi sunt importante. STEAUA-DINAMO are o încărcătură mai aparte pentru că există o rivalitate, cei care iubesc Dinamo îşi doresc să scotem maximum din acest meci. Vom avea determinare şi atitudine şi sunt convins că vom face un meci bun. Noi suntem încrezători că putem face un joc bun, dar la fel de adevărat şi toate declaraţiile care se fac la adresa jucătorilor sau a mea nu fac decât să ne motiveze mai mult. Îmi doresc să scoatem maxim din această partidă", a declarat Flavius Stoican înainte de STEAUA-DINAMO.

STEAUA-DINAMO. Ultimele VEŞTI despre marele derby STEAUA-DINAMO

Antrenorul lui Dinamo consideră că rivala Steaua porneşte ca favorită în derbyul STEAUA-DINAMO: "Steaua pleacă cu prima şansă, joacă pe teren propriu. Suntem realişti, e echipa care nu a fost învinsă niciodată, dar va avea un meci foarte greu. Pe Steaua nu trebuie să o caracterizez eu. E pe primul loc, o echipă care joacă fotbal, cu jucători buni, care pot face diferenţa în multe momnete ale jocului. Au un antrenor care i-a dus acolo unde îşi doresc iubitorii acestei echipe, jos pălăria pentru el şi staful lui, pentru că la început poate nu mulţi îi dădeau şanse. Acum e o echipă care joacă fotbal. Dar cum am plecat noi favoriţi în meciul cu Viitorul şi nu am reuşit mai nimic, aşa sper să se întâmple şi de data asta, să fie ei favoriţi şi noi să obţinem maximum".

STEAUA-DINAMO. Delegare CIUDATĂ a CCA la STEAUA-DINAMO

Flavius Stoican încearcă să ia partea bună a criticilor primite în urma pierderii partidei cu Viitorul Constanţa, din etapa trecută, încercând să le tranforme în motivaţii pentru STEAUA-DINAMO.

"Pentru mine e o concentrare mai mare, îmi doresc enor să jucăm bine, pentru că aşa poate veni şi rezultatul. Încercăm să nu greşim sau să greşim mai puţin decât adversarul şi o să vedeţi că va fi un meci STEAUA-DINAMO frumos. Pentru mine, STEAUA-DINAMO este unic, doar faptul că vezi în tribune atâţia oameni care iubesc cele două echipe ţi se ridică pulsul", a mai spus Stoican.

STEAUA-DINAMO. Şansă ISTORICĂ pentru LAURENŢIU REGHECAMPF

Antrenorul dinamovist apreciază că într-un astfel de derby STEAUA-DINAMO jucătorii nu pot fi motivaţi de prime.

"Nu cred că în această situaţie mai contează banii. Să dea Dumnezeu să fim fericiţi după meci că va veni şi o primă, oricât ar fi ea. Ca probleme de lot rămân Fai şi Durimel, dar cum ne-am descurcat până acum sper să o facem şi de acum încolo. Poate mai bine decât la ultimul meci pe care l-am disputat pe teren propriu", a mai spus Stoican.

STEAUA DINAMO LIVE la Digi Sport

STEAUA DINAMO. Derby-ul STEAUA-DINAMO va transmite în direct şi în exclusivitate sâmbătă, de la ora 21:00, de DIGI SPORT.

"Calitatea transmisiunii derby-ului STEAUA-DINAMO se va ridica la standarde înalte, filmarea meciului fiind realizată cu 16 camere, dintre care două vor filma super slow motion, iar alte 4 echipe independente de operatori vor surprinde în detaliu, toate evenimentele importante de la Stadionul Ghencea, oferindu-le telespectatorilor posibilitatea de a trăi la maximum cele mai intense şi mai spectaculoase faze de pe teren", se spune într-un comunicat DIGI SPORT.

Echipele DIGI SPORT îi vor ţine la curent pe microbişti cu cele mai noi informaţii de la STEAUA-DINAMO, atât prin transmisiunile în direct de la Stadionul Steaua, cât şi prin jurnalele speciale "Ştirile Digi Sport". De asemenea, emisiunea "Fotbal Club" va avea ediţii speciale la orele 17.00, 18.45 şi 19.45.

STEAUA-DINAMO este sâmbătă, de la ora 21:00, LIVE TEXT pe REALITATEA.NET.

STEAUA-DINAMO, meci din cadrul etapei a 21-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.