MENIU

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV, 20:30. Marius Alexe, despre atmosfera distrusă din "Groapă"

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV. STEAUA va întâlni Dinamo vineri, ora 20:30, în direct la LOOK TV şi LIVE pe realitatea.net. Între timp, roş-albaştrii au evoluat contra Iaşiului, marţi seară, în Cupa României. Şi Dinamo a jucat marţi în competiţia knock-out, împotriva Mioveniului. LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV Marius Alexe (24 de ani) a oferit un amplu interviu pentru Digi Sport, în care a vorbit despre revenirea sa după accidentare, dar și despre derby-ul cu Steaua pe care Dinamo îl va disputa vineri seară pe Arena Națională.

"Am încercat să ne unim. A venit ca o palmă, a fost o partidă mai delicată. Am luat gol și nu am reușit să mai revenim, chiar dacă am atacat toată repriza a doua, însa ăsta e fotbalul. Avem timp până la meciul cu Steaua să ne mobilizam foarte bine și să încercăm să câștigăm acest meci".

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

Steaua este o echipă foarte bună, a jucat atât în UCL, cât și în Europa League. E clar ca i-a ajutat foarte mult. Sunt o echipă bine legată, la mijloc îl au pe Sânmărtean, care cred că le face tot jocul. Dă pase decisive, este tot timpul în centrul jocului și îi ajută foarte mult".

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

=================================================================0

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV După ce Ion Pârcălab şi Ionel Augustin, foste glorii dinamoviste, dar şi actuali angajaţi ai departamentului de scouting din "Ştefan cel Mare", l-au criticat pe Flavius Stoican pentru eliminarea din Cupa României, antrenorul "câinilor" a reacţionat:

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

"Sunt surprins. Când mă văd cu ei pe holuri îmi zic «Stoicane, ce ai reuşit tu la Dinamo nu reuşea nici Mourinho», iar la televizor... Sunt dezamăgit. Până şi adversarii din derby sunt mai aşezaţi în declaraţii. Eu nu vorbesc de rău duşmanii, cu atât mai puţin pe dinamovişti", a declarat Stoican.

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

"Noi mergem cu încredere la derby. Steaua - Dinamo e un meci deschis oricărui rezultat, chiar dacă steliştii sunt favoriţi. Sunt realist. După meciul de anul trecut, când am jucat în Templu, noi am fost trişti că am făcut un egal şi ei erau fericiţi că au scos un egal pe teren propriu", a spus Stoican la conferinţa de presă de azi.

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

==========================================================

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TVDeşi la începutul săptămânii se părea că Steaua va avea mari probleme de efectiv înaintea derby-ului cu Dinamo, cu doar o zi înaintea partidei, Costel Gâlcă ştie, în principiu, primul 11 pe care îl va trimite în teren. Antrenorului campioanei îi vor lipsi sigur doar două piese "grele" din echipa de start.

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

Este vorba despre Raul Rusescu, accidentat la osul zigomatic în meciul cu ASA Tg. Mureş, după un contact dur cu Gabi Mureşan, şi despre Alexandru Bourceanu. Revenit pe teren după 5 luni, în meciul de Cupă cu CSMS Iaşi, "Gladiatorul" nu este încă pus la punct 100% cu pregătirea fizică şi va fi rezervă în derby, după ce a bifat toate cele 90 de minute în partida de marţi, conform digisport.ro.

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

În afara celor doi de mai sus, planează semne de întrebare şi asupra titularizării lui Alexandru Chipciu. Accidentat în meciul naţionalei cu Finlanda, mijlocaşul a ratat toate partidele disputate de roş-albaştri de atunci încoace. El se antrenează normal, a fost menajat în Cupă şi sunt şanse mari să fie titular cu Dinamo, însă o decizie va fi luată chiar în ziua meciului.

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

======================================================================

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TVCu o formulă de echipă în care și-au făcut apariția jucătorii mai puțin folosiți până acum, dar și un junior de numai 17 ani, Steaua a obținut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, după ce s-a impus la limită pe terenul Iașului, cu 1-0. Eroul roş-albaştrilor a fost Nicuşor Stanciu, cel care a marcat unicul gol al meciului în minutul 89.

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

Steaua: Cojocaru - Râpa, Luchin, Filip, Toșca - Bourceanu, Breeveld - Matei, Neagu, N. Stanciu - Vâlceanu (Măcriș 83)
Antrenor: Costel Gâlcă

==========================================================

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV. DINAMO a suferit un ŞOC imens chiar înaintea derby-ului cu STEAUA. "Câinii" au fost eliminaţi din Cupa României de CS Mioveni, o grupare din Liga a II-a.

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

Mioveniul o elimină şi pe Dinamo, 1-0, după ce în turul precedent o scosese pe Astra Giurgiu, deţinătoarea Cupei României. Golul lui Ayza din minutul 23 a decis totul, iar fostul atacant al dinamoviştilor, Claudiu Niculescu, i-a scos pe câini din competiţie!

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

=======================================================

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

Altfel, STEAUA l-a pierdut în vară gratis pe Ciprian Tătăruşanu. Roş-albaştrii nu vor să se mai repete acest lucru şi cu Giedrius Arlauskis.

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

Impresarul jucătorului a dezvăluit că va veni în ţară pentru a negocia cu Valeriu Argăseală o eventuală prelungire a contractului.

“M-a sunat domnul Argăseală şi m-a rugat să vin în România pentru a purta o discuţie preliminară asupra situaţiei lui Arlauskis. Am răspuns pozitiv cererii, însă prelungirea contractului depinde de mai mulţi factori, potrivit gsp.ro.

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV