MENIU

Steaua-Dinamo 2-2. Cupa Romaniei. Dinamo s-a calificat în finala competiţiei

LIVE VIDEO Steaua-Dinamo 21.30. Cupa Romaniei.Dinamo s-a calificat în finala Cupei Romaniei. Miercuri seară, pe Arena Naţională, partida s-a încheiat 2-2. În tur, de asemenea fusese remiză, 0-0.  LIVE VIDEO Steaua-Dinamo 21.30. Cupa Romaniei.

Min 94: FINAL: Steaua - Dinamo 2-2. "Câinii" s-au calificat în finala competiţiei

Min. 84: Momcilovici a încercat o lovitură de cap spectaculoasă, dar execuţia a trimis mingea peste poartă

Min. 76: GOL Dinamo. Puljc restabileşte egalitatea. Steaua - Dinamo 2-2

Supărat pentru înfrângerea din partida cu Astra, patronul roş-albaştrilor Gigi Becali a decis să nu meargă la meciul cu Dinamo de pe Naţional Arena. El vede meciul Stelei cu Dinamo la TV

Min. 52: GOL Steaua: Chipciu readuce Steaua în avantaj

Min. 51: GOL Dinamo. Ekeng înscrie cu un șut fabulos de la 25 de metri. Steaua - Dinamo 1-1

Min. 45: PAUZĂ: 1-0 pentru Steaua. Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a fost trimis în tribune de arbitrul Balaj pentru proteste. Reghe a contestat eliminarea lui Bourceanu

Min. 43: stelistul Bourceanu a fost eliminat pentru un cot în figura lui Gnohere

Min. 27: Chipciu a ratat în poziţie de singur cu portarul

Min. 17: GOL Steaua - Gabi Enache a deschis scorul cu un şut la colţul scurt. Steaua - Dinamo 1-0

Min. 12: Lovitură pentru Dinamo! Mircea Rednic a trebuit să facă schimbare: Laurenţiu Corbu l-a înlocuit pe accidentatul Steliano Filip

Min 1: a început meciul

LIVE VIDEO Steaua-Dinamo 21.30. Cupa Romaniei. Ce spun doi foşti mari jucători ai celor două echipe:

LIVE VIDEO Steaua-Dinamo 21.30. Cupa Romaniei. Mirel Radoi (ex-Steaua): Va fi un meci disputat. Sper ca Steaua sa marcheze un gol mai mult decat Dinamo. Şansele sunt foarte mici la campionat pentru Steaua. Sper ca Marica să spargă gheaţa pentru Steaua.

LIVE VIDEO Steaua-Dinamo 21.30. Cupa Romaniei. Claudiu Niculescu (ex-Dinamo): vreau un meci spectaculos. Îmi aduc aminte cu placere de semifinalele Cupei. În urma cu 14 ani am marcat in ambele manse ale unei semifinale de Cupe, tot Steaua-Dinamo.


LIVE VIDEO Steaua-Dinamo 21.30. Cupa Romaniei. Iată cele două formaţii pe care le vor folosi antrenorii Laurenţiu Reghecampf şi Mircea Rednic, potrivit televiziunii Digisport:

Steaua:

Dinamo:

LIVE VIDEO Steaua-Dinamo 21.30. Cupa Romaniei. Adică, Nicolae Stanciu va putea evolua miercuri seară. Gestul obscen pe care Nicolae Stanciu (22 de ani) l-a făcut la finalul partidei de la Severin, în timp ce se îndrepta spre vestiare, va fi analizat și judecat de Comisia de Disciplină a FRF abia vineri. Se credea că membrii Comisiei de Disciplină vor da un verdict chiar în ziua meciului.

”Sper să nu existe niciun fel de pedeapsă, pentru că nu poți compara ce a făcut Șumudică și ce a făcut Cristi Săpunaru cu ce a făcut Nicu. Chemarea lui la Comisie s-a făcut mai mult așa pentru a se arăta că există o balanță, dar unul s-a suit pe gard, altul a făcut tot felul de gesturi, comportamente ce nu pot fi comparate cu cea a lui Stanciu. LIVE VIDEO Steaua-Dinamo 21.30. Cupa Romaniei.

Dar dacă la comisie au decis să-l suspende sau îl vor suspenda, asta este”, a spus Laurențiu Reghecampf, preluat de televiziunea Digisport. LIVE VIDEO Steaua-Dinamo 21.30. Cupa Romaniei.

LIVE VIDEO Steaua-Dinamo 21.30. Cupa Romaniei. Este transmis la TV de Pro TV, Dolce Sport 1 şi Digi Sport 1.

LIVE VIDEO Steaua-Dinamo 21.30. Cupa Romaniei. Iată un rezumat al finalei Cupei României din 1989, dintre Steaua şi Dinamo. Trofeul a fost adjudecat de stelişti, după golul lui Gică Hagi din minutul 67. LIVE VIDEO Steaua-Dinamo 21.30. Cupa Romaniei.

Mai multe articole despre:
DINAMO STEAUA