MENIU

STEAUA-DINAMO. Avertisment TERIBIL pentru REGHECAMPF

STEAUA-DINAMO. Flavius Stoican, antrenorul lui DINAMO, a declarat că STEAUA este favorită în deby-ul STEAUA-DINAMO, dar a precizat că liderul Ligii I nu va avea o partidă uşoară împotriva echipei sale. STEAUA-DINAMO se joacă, sâmbătă, 1 martie, de la ora 21:00.

STEAUA-DINAMO. "Rotariu nu are o accidentare foarte gravă. Sper ca de poimâine să intre normal în antrenamente. Nu pot spune cu precizie câte puncte vom face în primele trei etape, dar ne vom lupta pentru toate. Cel puţin în prima etapă vom avea un meci greu, deşi plecăm ca favoriţi. În al doilea meci vom întâlni STEAUA , o partidă deschisă oricărui rezultat, un meci destul de greu, împotriva celui mai dificil adversar din campionat. Nu am o motivaţie specială, îmi vine pe moment, dar la un asmenea meci nu voi avea nevoie de niciun filmuleţ să-i motivez pe jucători. Presiune oricum va fi, important e să vedem cum vom face noi faţă. Şi sunt convins că vom face. Steaua va juca în Ghencea şi are un public care pune presiune. Trebuie să demonstrăm că avem mentalitate, că avem valoare. Sunt convins, chiar dacă ei pleacă favoriţi, că vor avea un meci dificil. Mi-aş dori să fie cât mai mulţi suporteri dinamovişti la acest meci, chiar dacă vor fi mai puţini decât stelişti sunt sigur că vor face o atmosferă frumoasă. Vom juca şi pentru cei de acasă, vor vedea din partea noastră foarte multă muncă", a declarat Flavius Stoican.

STEAUA-DINAMO. Întrebat dacă preferă o victorie în campionat cu STEAUA sau o calificare în finala Cupei României, tehnicianul lui DINAMO a răspuns: "Nu mă puneţi să aleg. Eu mi-aş dori să câştigăm şi în campionat şi să ajungem şi în finala Cupei. Asta e dorinţa mea, acum să vedem dacă putem. Ne trebuie şi puţină şansă pentru că STEAUA este, dacă nu cea mai bună, una dintre cele mai bune echipe din campionat. Sper să fiu inspirat în alegerea titularilor. Important este ca jucătorii să continuie pe această linie, deoarece eu sunt mulţumit de cum se prezintă la antrenamente".

STEAUA-DINAMO. Flavius Stoican a comentat şi meciul STEAUA - Concordia Chiajna, scor 4-0, fiind de părere că formaţia gazdă a meritat victoria categorică.

STEAUA-DINAMO. "N-am ţinut nici cu STEAUA, nici cu Chiajna. Din punctul meu de vedere STEAUA a dominat jocul, este echipa care joacă fotbal şi are un antrenor care indiferent de ceea ce vorbesc oamenii a reuşit foarte multe. Din punctul meu de vedere este unul dintre cei mai buni antrenori de la noi. Chiar dacă cei de la Chiajna nu ar fi marcat în proprie poartă, cred că STEAUA tot merita victoria", a precizat Stoican.