MENIU

STEAUA-DINAMO. Scandal FĂRĂ PRECEDENT înainte de marele derby STEAUA-DINAMO

STEAUA-DINAMO. Scandal uriaş înainte de derby-ul STEAUA-DINAMO. Mircea Sandu a declarat că partida STEAUA-DINAMO, programată la 1 martie, în cadrul etapei a 21-a a Ligii I, nu se va disputa pe Arena Naţională deoarece stadionul este închiriat de federaţie pentru amicalul echipei naţionale a României cu Argentina, din 5 martie.

STEAUA-DINAMO. "Noi (n.r. - FRF) avem un contract valabil între 1 martie şi 6 martie, unde pe stadion vor fi diverse activităţi care cuprind inclusiv antrenamentul Argentinei şi prezentarea echipamentului naţionalei pe data de 3 cu compania Adidas. Tocmai pentru protecţia suprafeţei de joc, pe data de 3 va avea loc un antrenament pe Stadionul Dinamo. Problema vegetaţiei în această perioadă este că iarba se reface foarte, foarte greu sau aproape deloc. Terenul peste noapte îngheaţă, chiar dacă are prelată. Din punctul ăsta de vedere am încheiat un contract de pe 1 martie până pe 6 martie cu ALPAB. Nu se poate (n.r. - ca meciul STEAUA-DINAMO să se dispute pe Arena Naţională la 1 martie)! Punct!", a afirmat Mircea Sandu.

Şeful FRF susţine că meciul STEAUA-DINAMO se poate disputa fie pe Arena Naţională după meciul naţionalei cu Argentina, fie pe Stadionul Steaua.

"Nu e nicio problemă. Dacă Steaua şi Dinamo doresc să joace acest meci pe Arena Naţională o pot face sâmbăta de după meciul cu Argentina, nu e niciun fel de problemă. Pot juca pe stadionul naţional după meciul României cu Argentina. Însă Stadionul Steaua e un stadion foarte bun, iarba arată foarte bine. Probabil că ar fi fost posibil să fie un număr mai mare de spectatori decât ar fi fost pe Ghencea. Poate împreună cu Liga, cei de la Dinamo şi Steaua găsesc alte metode de reprogramare a acestui meci, dacă vor neapărat pe Arena Naţională. Să discute dacă există o fereastră în program. Din câte am vorbit cu domnul Argăseală, ei ar fi vrut să joace pe Arena Naţională", a precizat Mircea Sandu.

STEAUA-DINAMO. Reacţie BOMBĂ a Jandarmeriei Române

STEAUA-DINAMO. Purtătorul de cuvînt al Jandarmeriei, Georgian Enache, anunţă că derby-ul de pe 1 martie,STEAUA-DINAMO, nu se va putea juca pe Ghencea, stadionul avînd mari probleme la un meci cu grad ridicat de risc.

"Stadionul din Ghencea nu va putea găzdui meciuri cu grad ridicat de risc până la rezolvarea problemelor descoperite acolo. Ştim foarte bine că infrastuctura acestor arene sportive este una destul de precară. E vorba de acele elemente care, coroborate, duc pînă la urmă la siguranţa spectatorilor. La Steaua avem un sistem video de supraveghere deficitar. Patronii şi responsabilii clubului au dat asigurări că, până vineri acest lucru se va rezolva. O altă problemă este sistemul de turnicheţi, care nu funcţionează la ora actuală. Trebuie să avem un sistem eficient de turnicheţi pentru a şti în orice moment numărul de spectatori care au intrat pe stadion. Nu mai putem să mai rupem bilete cum se facea odată", a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, pentru Sport Total FM.

STEAUA-DINAMO. Reghecampf, ironic la adresa FRF

STEAUA-DINAMO. Reactia celor de la Steaua nu a intarziat sa apara si Laurentiu Reghecampf a taxat ironic decizia FRF.

"Pe Arena Nationala ar veni 50.000 de oameni la STEAUA-DINAMO, insa nu ştiu câţi vor veni la un România - Argentina", a declarat Laurenţiu Reghecampf.