MENIU

STEAUA-DINAMO. Delegare CIUDATĂ a CCA la STEAUA-DINAMO

STEAUA-DINAMO, derby-ul Ligii I, va fi condus de o brigadă cu Alexandru Tudor la centru. STEAUA-DINAMO se joacă, sâmbătă, 1 martie, de la ora 21:00, în Ghencea.

STEAUA-DINAMO. Alexandru Tudor a provocat un adevarat scandal la ultimul meci al Stelei pe care l-a arbitrat, cel cu Astra, din luna decembrie. Tudor nu l-a eliminat pe Kapetanos dupa o lovitura aplicata lui A. Muresan, in minutul 21, iar pe final de meci nu i-a dat al doilea galben lui Yahaya, dupa un fault dur asupra lui Prepelita.

Dupa meci, giurgiuvenii l-au acuzat pe Tudor ca i-ar face jocurile Stelei, iar Reghecampf a acceptat, la nivel declarativ, ca acesta sa nu mai arbitreze niciun meci al Stelei in acest sezon.

"Sunt de acord sa nu ne mai arbitreze Tudor, daca nici Kovcs nu va mai conduce vreo partida a Astrei", a spus atunci antrenorul Stelei.

Acum, CCA l-a delegat pe Tudor la STEAUA-DINAMO.

"Sunt convins ca se va da totul pe teren si sper sa nu existe discutii vizavi de arbitraj. Sunt convins ca Tudor va fi 100% obiectiv. E profesionist si isi va face treaba cu acuratete", a declarat Ionuţ Negoiţă, patronul lui Dinamo, conform sport.ro.

"Sper la o victorie, imi doresc foarte mult o victorie cu Steaua. Multi m-au intrebat ce m-a facut sa intru la Dinamo. Daca am facut-o, am facut-o pentru galerie si pentru culorile lui Dinamo. Avem suporteri deosebiti si facem tot ce putem sa-i bucuram. Se vede ca sunt inteligenti si inteleg situatia prin care a trecut Dinamo si ca suntem in reconstructie. Putea fi mult mai rau de atat", a mai spus Negoiţă înainte de STEAUA-DINAMO.

STEAUA DINAMO LIVE la Digi Sport

STEAUA DINAMO. Derby-ul STEAUA-DINAMO va transmite în direct şi în exclusivitate sâmbătă, de la ora 21:00, de DIGI SPORT.

"Calitatea transmisiunii derby-ului STEAUA-DINAMO se va ridica la standarde înalte, filmarea meciului fiind realizată cu 16 camere, dintre care două vor filma super slow motion, iar alte 4 echipe independente de operatori vor surprinde în detaliu, toate evenimentele importante de la Stadionul Ghencea, oferindu-le telespectatorilor posibilitatea de a trăi la maximum cele mai intense şi mai spectaculoase faze de pe teren", se spune într-un comunicat DIGI SPORT.

Echipele DIGI SPORT îi vor ţine la curent pe microbişti cu cele mai noi informaţii de la STEAUA-DINAMO, atât prin transmisiunile în direct de la Stadionul Steaua, cât şi prin jurnalele speciale "Ştirile Digi Sport". De asemenea, emisiunea "Fotbal Club" va avea ediţii speciale la orele 17.00, 18.45 şi 19.45.

Mai multe articole despre:
Alexandru Tudor Ionuţ Negoiţă Steaua Dinamo