MENIU

Steaua - Dinamo. Ce spune Reghecampf despre derby-ul de duminică. Cum vrea să bată "câinii"

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a acordat un interviu pentru revista oficială  a LPF-ului, în care a vorbit despre derby-ul de duminică, ora 20:30.

Reghecampf (40 de ani) consideră că revenirea pe Arena Națională e un avantaj pentru ambele echipe, care în mod normal joacă acolo meciurile de pe teren propriu.

"Steaua-Dinamo este derby-ul fotbalului românesc, un meci aşteptat de toată suflarea fotbalistică de la noi, nu doar de stelişti şi dinamovişti. Este un avantaj pentru ambele echipe că jucăm, în sfârşit, iarăşi pe Arena Naţională, pentru că acolo atât noi, cât şi Dinamo jucăm acasă, pe teren propriu! E un meci care va fi deschis oricărui rezultat!", a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul unui interviu acordat pentru revista oficială a Ligii Profesioniste de Fotbal.

"Noi trebuie să încercăm să câştigăm. Este foarte important cum vom începe partida. Trebuie să intrăm bine în joc şi să eliminăm greşelile făcute în meciul tur din play-off! Va fi o partidă extrem de dificilă, aşa cum au fost, de fapt, toate meciurile de până acum", a adăugat antrenorul Stelei.

"Nu cred că acest campionat o să se joace în următoarele două etape, în care Steaua joacă şi contra lui Dinamo şi a Astrei. Bătălia se va duce până în ultima rundă, o să vedeţi! În plus, nu scoateți din calcul celelalte echipe, pentru că orice candidată la titlu va face asta, va avea de suferit. Toate cele 6 echipe din play-off vor juca până în ultima etapă pe viaţă şi pe moarte! Miza e una uriaşă!", a mai spus Laurențiu Reghecampf, preluat şi de Digisport.


"Am spus mereu că pe noi ne interesează toate trofeele, dar în ordinea următoare: câştigarea campionatului, apoi cupele - Cupa Ligii şi Cupa României, ale căror semifinale urmează să le jucăm în zilele următoare. Planul este unul foarte simplu: vrem să câştigăm totul! Şi o să încercăm să reuşim, ţinând cont că avem 27 de jucători în lot! Deci, sunt convins că avem puterea şi valoarea să reuşim să luăm cele 3 trofee în acest sezon".

Mai multe articole despre:
Steaua Dinamo