MENIU

Steaua - ASA Tg. Mureş. Veste proastă pentru roş-albaştri înainte de finala campionatului

Fundaşul Paul Papp a fost operat, marţi, în cadrul Clinicii de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar "Carol Davila", a anunţat clubul Steaua pe site-ul oficial.

"Operaţia a fost un succes, iar perioada de recuperare a jucătorului va fi de aproximativ o lună de zile", a notat FC Steaua.

================================================================

Steaua a avut 12 puncte în fruntea clasamentului faţă de locul secund, însă parcursul slab din 2015 i-a adus pe roş-albaştri în situaţia de a "tremura" pentru titlul de campioni.

ASA Tg. Mureş s-a apropiat la un singur punct de formaţia lui Costel Gâlcă, iar miercuri seară, de la 9.30, cele două echipe se vor întâlni în meci direct, pe Arena Naţională. Miza partidei? 20 de milioane de euro, adică suma pe care ar putea s-o încaseze campioana României, indiferent de numele ei, dacă se califică în grupele Ligii Campionilor.

Cele două combatante de azi sunt primele două clasate din Liga 1, cu 60, respectiv 59 de puncte. Steaua este lider, însă n-a avut un retur prea bun de campionat. Roș-albaștrii au câștigat doar 17 puncte, spre deosebire de de adversarii de azi, care și-au trecut în cont 29.

Iată echipele probabile, conform digisport.ro:

Steaua (4-2-3-1): Arlauskis - Râpă, Varela, Toșca, Guilherme - Prepeliță, Breeveld - Adi Popa, Chipciu, Tănase - Țucudean

Antrenor: Costel Gâlcă

ASA Tg. Mureș (4-2-3-1): Stăncioiu - Feussi, M. Constantin, Bejan, Sepsi - Gorobsov, N'Doye - Bumba, Voiculeț, Zicu - Manolov

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Mai multe articole despre:
Steaua asa tg mures finala campionatului