MENIU

STEAUA - AALBORG LIVE la TV, joi 22:05. REVOLTĂTOR: Ce au încercat să facă danezii pe National Arena

STEAUA - AALBORG LIVE:  Oficialii celor de la Aalborg au încercat să le ofere șansa suporterilor danezi să asiste la meciul cu Steaua, de joi. Din păcate pentru ei, UEFA le-a declinat această favoare.

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV

Campioana României are terenul suspendat din cauza incidentelor de la returul cu Ludogoreţ, iar UEFA a decis să refuze solicitarea celor de la Aalborg.

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV

"Am încercat să obținem o dispensă de la UEFA, astfel încât suporterii noștri să poate intra pe stadion, dar din păcate am fost refuzați", a explicat directorul sportiv al danezilor, Allan Gaarde, conform dolcesport.ro.

STEAUA are cota 1,51 pentru o victorie, în condiţiile în care egalul este cotat la 4,00, iar un succes al lui Aalborg, la 5,80. Steaua-Aalborg 1-0 este cel mai probabil scor, cu o cotă de 2,90. La meciul Steaua-Aalborg, cota pentru ca ambele echipe să marcheze este 2,04, iar ca Steaua să câştige la zerio este 2,40.

STEAUA - AALBORG LIVE la TV: UEFA a decis ca FC Steaua să dispute fără spectatori partida cu Aalborg, din Liga Europa, şi să achite o penalitate de 64.500 de euro, pentru incidentele de la meciul retur cu Ludogoreţ Razgrad, din play-off-ul Ligii Campionilor.


STEAUA are cota 1,51 pentru o victorie, în condiţiile în care egalul este cotat la 4,00, iar un succes al lui Aalborg, la 5,80. Steaua-Aalborg 1-0 este cel mai probabil scor, cu o cotă de 2,90. La meciul Steaua-Aalborg, cota pentru ca ambele echipe să marcheze este 2,04, iar ca Steaua să câştige la zerio este 2,40.

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV

Vestea proastă pentru Steaua este că AALBORG a reuşit o victorie importantă în campionatul danez, 1-0 împotriva lui FC Copenhaga, cele două echipe fiind reprezentantele Danemarcei în preliminariile UEFA Champions League.

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV

Partida se va desfăşura de la ora 22:05 şi va transmisă în direct de Digisport 1 şi Dolcesport 1.

Mai multe articole despre:
steaua aalborg live