MENIU

Steaua a cerut demisia conducerii CCA

Clubul de fotbal Steaua București a cerut demisia conducerii Comisiei Centrale a Arbitrilor, în urma arbitrajului de la meciul de miercuri cu Astra Giurgiu, pierdut cu 0-2, în etapa a 6-a a Ligii I, informează site-ul campioanei României.

"FC Steaua București a solicitat, prin intermediul presedintelui Valeriu Argăseală, introducerea unui punct pe ordinea de zi a Comitetului Executiv, în care să se supună la vot demiterea membrilor Comisiei Centrale a Arbitrilor și scoaterea din arbitraj a brigăzii de la partida cu Astra Giurgiu, în care echipa noastră a fost dezavantajată în mod evident", scrie site-ul Stelei.

"În statistica fotbalului nu am întâlnit ca într-un meci oficial o echipa să marcheze în mod valabil de trei ori, sa-i fie anulate toate si sa piarda acel meci cu 2-0. Este foarte greu sa gasesti o explicație pentru acest lucru, este imposibil de căutat vreo explicație. Cred că trebuie să luăm poziție, pentru a nu mai avea de-a face cu așa ceva. Ca atare, în această dimineață am înaintat Federației Române de Fotbal, prin intermediul Ligii Profesioniste de Fotbal, solicitarea clubului Steaua București de a se include pe ordinea de zi a Comitetului Executiv de săptămâna viitoare un punct prin care cerem explicit demisia Comisiei Centrale a Arbitrilor și excluderea din arbitraj a celor trei arbitri", a declarat Argăseală.

Mai multe articole despre:
fotbal arbitri FC Steaua