MENIU

Nicolae Stanciu s-a dezlănţuit după Serbia - Romania 2-2. A atacat presa şi pe fanii tricolorilor

România şi reprezentativa Serbiei au terminat la egalitate, 2-2 (0-1), luni seara, pe Stadionul ''FK Partizan'' din Belgrad, în Grupa a 4-a din Seria C a Ligii Naţiunilor.

România a început mult mai motivată repriza secundă şi a reuşit egalarea la scurt timp: Chipciu, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei noastre, a fost faultat în careu de Kolarov, iar Stanciu a transformat penalty-ul acordat (48). Apoi, în minutul 68, Stanciu a executat un corner, iar Ţucudean a şutat la colţul scurt şi a restabilit egalitatea, 2-2.

Descătuşat după această victorie, Stanciu a avut o reacţie incredibilă pe Facebook. Şi-a vărsat nervii pe presă şi pe suporteri, pentru că tricolorii au fost criticaţi în urma remizei, 0-0, cu Muntenegru, de vinerea trecută.

"Nu că am fi câştigat ceva, dar, până la urmă, am demonstrat că ne dăm şi ultima picătură de energie pe teren pentru România! Uneori câştigăm, alteori avem rezultate ca cel din meciul cu Muntenegru, iar alteori pierdem...dar mereu dăm totul. Unii oameni trebuie să înţeleagă că fotbalul a progresat enorm şi nu mai există nicio echipă mică.

Cât din partea unora dintre voi nu ne putem aştepta să fiţi patrioţi din moment ce Halep e nr. 1 mondial la tenis şi la prima înfrângere o huliţi, iar fetele de la handbal câştigă Liga Campionilor şi după, la primul eşec, sunt cele mai slabe...Evident că nici noi nu aşteptăm prea mult sprijin de la unii dintre voi. Pentru toţi ceilalţi: Vă mulţumim! Hai România!

PS: Până la primul meci nereuşit şi după, aşteptăm iar încurajările...numai bine vă doresc!", a postat Nicolae Stanciu.