MENIU

SPORTING vs. STEAUA. Veste de ultimă oră din Lisabona

SPORTING vs. STEAUA. Diferenţa între stelele Ligii Campionilor şi OK-ul Europa League stă în doar două partide. Aşa-zisul noroc al Stelei a fost transmis şi către FCSB, iar tragerea la sorţi a fost miloasă: Sporting Lisabona este echipa de care vicecampioana României trebuie să treacă pentru a ajunge în grupele celei mai importante competiţii din fotbalul mondial la nivel de club.

SPORTING vs. STEAUA. Însă lucrurile sunt departe de a fi perfecte pentru Nicolae Dică cu doar câteva ore înainte de fluierul de start de pe ”Jose Alvalade”. Antrenorul FCSB trebuie să se descurce în misiunea de a trimite un prim ”11” competitiv în condiţiile în care accidentările au lovit în locuri importante, scrie ProSport

Constantin Budescu este, fără îndoială, cea mai mare pierdere a FCSB-ului. Mijlocaşul ofensiv s-a ”rupt” în turul cu Viktoria Plzen şi, aşa cum ProSport a scris săptămâna trecută, revenirea cerută de Gigi Becali în meciul cu Sporting despre imposibilă. Fotbalistul a revenit la antrenamente, însă ruptura musculară este departe de a se fi vindecat, iar staff-ul medical a avertizat că o posibilă recidivă l-ar ţine pe margine o perioadă mult mai lungă de timp. De asemenea, o altă pierdere importantă este cea a lui Mihai Bălaşa, fundaş central cu evoluţii bune în dubla europeană cu Plzen. Astfel, improvizaţia este cuvântul de ordine pentru antrenorul care oricum suferea din pricina absenţelor soluţiilor puternice.

Teixeira ar putea juca pe Alvalade

Defensiva va fi alcătuită, cel mai probabil, dintr-un cuplu central în care Momcilovic va juca lângă Larie, lăsându-i loc lui Junior Morais în banda stânga. Surprize sunt şi în spatele vârfului Alibec, acolo unde Golofca are şanse mari să înceapă titular pe partea stânga, lângă Florin Tănase şi lângă Man. 

Mai multe articole despre:
fotbal meci Sporting vs. Steaua