MENIU

Ce au decis organizatorii de la Stuttgart, după ce Halep a fost ameninţată cu moartea, de un obsedat

<p>Simona Halep, amenințată cu moartea</p>

Simona Halep. Jucătoarea noastră de tenis trezeşte pasiuni nebănuite în rândul fanilor din afara României. De exemplu, un danez, pe nume Jesper Andreassen, i-a transmis Simonei Halep ameninţări cu moartea, după ce a citit în presa română că numărul 3 WTA urmează să se mărite cu fiul lui Teia Sponta. Măsurile de securitate în jurul lui Halep au fost întărite la turneul de la Stuttgart.

Directorul de comunicare al Porsche Tennis Grand Prix, Claus-Peter Andorka, a dezvăluit că forţele de ordine sunt la curent cu ameninţările primite de actualul număr 3 WTA. Acesta a afirmat ce măsuri a luat în privinţa siguranţei Simonei:

"Forţele noastre de securitate sunt conştiente de această situaţie şi vor lua toate măsurile necesare pentru ca jucătoarea să fie în siguranţă pe toată desfăşurarea turneului".

Altfel, Simona Halep a oferit o declaraţie site-ului oficial al WTA după ce a aflat că va reveni pe locul 2 mondial

"Sunt mândră de mine că am ajuns pe locul doi. Nu este uşor, deoarece sunt multe jucătoare de valoare în circuit. Important pentru mine este să rămân concentrată în continuare. Planurile mele sunt să joc acum cât mai bine la Stuttgart (n.r. - vineri, de la ora 15.00, Simona va juca în "sferturi" contra italiencei Sara Errani), să ating finala la Madrid, după care să am un turneu reuşit la Roland Garros".

=======================================================================

Simona Halep a primit amenințări cu moartea. Iar cazul pare cât se poate de serios. "Halep, acesta va fi un tiebreak fără sfârşit. Eşti capabilă să lupţi până la sfârşit? Eu sunt”. “Simona, te-ai pus cu puşcaşul marin nepotrivit. Eu. Lipsită de loialitate. Insultătoare. Nu vei scăpa niciodată de mine. TE voi distruge 100%”. "Simona Halep - TU eşti o c**** fără inimă. Te distrug. Încearcă Iadul meu, vei muri" - sunt doar câteva din nenumăratele mesaje postate pe Twitter de un cetățean danez Jesper Andreassen, scris Prosport.

Potrivit sursei citate, danezul ar fi postat încă din luna noiembrie, mii de mesaje către Halep cu declarații de dragoste, felicitări și alinturi. Știrea cel puțin aparent falsă, potrivit căreia Halep ar urma să se mărite cu fiul lui Teia Sponta (publicată pe 1 aprilie) l-a scos din minți pe danez, care a trecut la mesaje de amenințare.

ProSport a discutat în această dimineaţă cu mai mulţi membri din stafful Simonei Halep care au dezvăluit că organizatorii turneului de la Stuttgart au decis să sporească măsurile de siguranţă începând cu seara de miercuri, după aflarea informaţiei că Jesper Andreassen postează ameninţări cu moartea la adresa numărul 3 mondial. Vineri, la meciul lui Halep din sferturi, măsurile de siguranţă suplimentare se vor face simţite. Mai multe, poliția daneză așteptă o sesizare din partea staff-ului Simonei Halep.

Prosport amintește și cazul Monicăi Seleș, celebra tenismenă iugoslavă care a fost înjunghiată pe teren de un fan obsedat, pe 30 aprilie 1993. Germanul Gunter Parche, în vârstă de 38 de ani, a ajuns în spatele Moncăi Seleş (19 ani) şi i-a înfipt cu ambele mâini cuţitul între omoplaţi. Urletul Monicăi a cutremurat tribuna, oamenii însărcinaţi cu securitatea s-au năpustit asupra bărbatului şi l-au imobilizat.

Ce avertizează psihologii și cine a mai pățit-o, pe Prosport.

Halep, în sferturi, la Stuttgart

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu premii totale de 731.000 de dolari, după ce a învins-o în trei seturi pe Garbine Muguruza (Spania), cu 3-6, 6-1, 6-3

Mai multe articole despre:
fan Simona Halep ameninţare cu moartea Halep WTA