MENIU

ŞOC - Decizia de ultimă oră a lui Reghe, după ratarea Ligii Campionilor Asiei. I-a surprins pe arabi

Recunoscut ca un tehnician exigent, pe când era la Steaua, Laurenţiu Reghecampf ia tot mai multe decizii ciudate la Al-Hilal.

Mai întâi, a apărut la conferinţa de presă dinaintea returului cu Western Sydney, îmbrăcat în haine de arab, având un comportament şi un discurs bizar. După pierderea Ligii Campionilor, tehnicianul de 39 de ani a mai luat o decizie de neînţeles: le-a dat jucătorilor 11 zile libere în plin sezon!

Piţi munceşte, „Reghe“ se odihneşte Următorul meci pentru Al-Hilal e programat la 1 decembrie, atunci când va întâlni Al-Ittihad, acolo unde antrenează Piţurcă. Până la duelul Reghecampf – Piţurcă, programat chiar de ziua României, fostul selecţioner a programat un cantonament de 14 zile pentru Al-Ittihad, în Jebel Ali (Emirate). De aceea, e şi mai ciudată decizia lui „Reghe“ de a le da jucătorilor o vacanţă atât de lungă. În ţările arabe din Orient, întrecerile interne vor fi întrerupte pe durata lunii noiembrie, atunci când echipe naţionale vor participa în Cupa Golfului Persic.

Sursa: adevarul.ro

Mai multe articole despre:
Laurentiu Reghecampf