MENIU

Simona Halep. Sloane Stephens i-a surprins pe toţi cu părerea ei despre Simona Halep

Simona Halep, nr.1 WTA, a câştigat turneul WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2,82 milioane dolari americani, duminică, după ce a învins-o în finală pe americanca Sloane Stephens cu 7-6 (6), 3-6, 6-4.

Simona Halep a fost recompensată cu un cec de 519.480 dolari şi cu 900 de puncte WTA, în timp ce Stephens s-a ales cu 252.425 dolari şi cu 585 puncte.

Simona Halep despre Sloane Stephens: "Mă face să joc mai bine de fiecare dată când ne întâlnim. E un lucru extraordinar pentru mine. Simt că şi-a îmbunătăţit mentalitatea. E o jucătoare puternică, e complexă, are toate calităţile'".

Totuşi, cea care a surprins a fost chiar americanca. Sloane Stephens a spus că are nevoie de astfel de înfrângeri în faţa Simonei Halep, pe care o consideră cea mai bună jucătoare de tenis din lume.

"Evident, sunt tristă că am pierdut. Dar pierzând în fața liderului mondial, supărarea nu mai e atât de mare. Uneori ai nevoie de astfel de înfrângeri pentru a progresa. Duelurile cu Simona mă transformă într-o jucătoare mai bună. O felicit atât pe ea cât și întregul ei staff", a spus Sloane Stephens, pe care Simona Halep a învinsţo şi în finala de la Roland Garros.

Mai multe articole despre:
Sloane Stephen despre simona halep