MENIU

Veste excelentă: SIMONA HALEP este pe primul loc

<p>SIMONA HALEP</p>

SIMONA HALEP, finalistă atât în Spania cât şi în Franţa, a ocupat primul loc în preferinţele fanilor, anunţă site-ul oficial WTA. Sportiva rusă Maria Şarapova a fost desemnată jucătoarea lunii mai, datorită câştigării turneelor de la Madrid şi Roland Garros.

SIMONA HALEP a primit 291.000 din totalul de 305.000 de voturi ale fanilor pe site-ul wtatennis.com. Astfel, SIMONA HALEP s-a clasat pe prima poziţie în preferinţele fanilor, cu 95 la sută din voturi, urmată de Maria Şarapova - 4 la sută şi de americanca Serena Williams, cu doar un procent. "Însă a trebuit să optăm pentru Şarapova, care a învins-o pe SIMONA HALEP atât în finala de la Madrid cât şi în cea de la Roland Garros", a menţionat WTA.

SIMONA HALEP a pierdut finala turneului de la Madrid în faţa Mariei Şarapova în data de 11 mai, scor 6-1, 2-6, 3-6, şi a fost învinsă de sportiva rusă în ultimul act de la Roland Garros în 7 iunie, scor 4-6, 7-6 (5), 4-6.

Wtatennis.com notează că Şarapova a învins la Madrid trei jucătoare din Top 5 - Na Li, Agnieszka Radwanska şi SIMONA HALEP, iar la Paris s-a impus în faţa vedetelor în formare Garbiñe Muguruza, Eugenie Bouchard şi Simona Halep. "De aceea, Şarapova a fost numită jucătoarea WTA a lunii mai", scrie site-ul WTA.

Mai multe articole despre:
Tenis Maria Şarapova Roland Garros Simona Halep