MENIU

Simona Halep se va supăra când va auzi ce a spus Rafa Nadal despre Serena Williams

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul unu mondial, a spus despre Serena Williams că este "probabil, cea mai bună jucătoare de tenis pe care a văzut-o pe teren".

În prezent, Simona Halep ocupă locul 1 WTA, în timp ce Serena Williams, 36 de ani, este doar pe locul 26.

Cred că ar trebui să întrebaţi fanii sau să vă întrebaţi pe voi, cei din media, care puteţi să vă daţi cu părerea asupra acestui lucru. Bineînţeles, Serena este probabil cea mai bună jucătoarea pe care am văzut-o pe terenul de tenis în competiţia feminină. Bine, a văzut-o şi pe Steffi. Îmi placea de ea foarte mult când eram copil, dar amândouă sunt minunate. Este minunat să ai pe cineva ca ea, care să joace la vârsta asta, după ce a devenit mamă. Face foarte bine ce face şi demonstrează că este pasionată de sport. Asta e o ştire bună”, a spus Rafa Nadal.

Serena Williams s-a calificat în semifinalele turneului US Open, după ce a trecut în două seturi, scor 6-4, 6-3, de Karolina Pliskova. În duelul pentru finală o va înfrunta pe letona Anastasija Sevastova, cea care a eliminat-o în sferturi pe deţinătoarea titlului, Sloane Stephens.

Rafa Nadal, numărul unu mondial, s-a calificat şi el în semifinalele turneului US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, după ce l-a învins de austriacul Dominic Thiem, numărul 9 ATP, cu 0-6, 6-4, 7-5, 6-7 (4), 7-6 (5), la capătul unui meci maraton, de 4 ore şi 48 de minute.

Mai multe articole despre:
Simona Halep se va supăra pe Rafa Nadal