MENIU

Simona Halep scrie istorie! A zdrobit-o "în premieră" pe Maria Șarapova

Simona Halep a reușit să o înfrângă pe Maria Șarapova, pentru prima dată, după ce a fost înfrântă în toate cele 7 întâlniri anterioare. Halep s-a calificat în sferturi, după ce a câștigat cu 6-2, 6-2.

HALEP - ȘARAPOVA. Simona se califică în sferturile de finală de la Beijing, după o oră şi 12 minute de joc perfect - şi-a pierdut o singură dată serviciul, a avut aproape la fel de multe lovituri câştigătoare cât 'Masha' (12 la 15) şi nu a greşit decât de 6 ori.

În schimb, rusoaica a ratat terenul de 39 de ori!

Prima reacție a Mariei Șarapova, după ce a fost îngenuncheată de Simona Halep

LIVETEXT

Setul 2 s-a încheiat cu 6-2 pe Simona.

12.15: a început setul 2

Este a treia oară când Simona reușește să ia primul în fața Mariei!

Primul set s-a încheiat cu victoria Simonei Halep 6-2, care a dominat-o clar pe rusoiacă. 

Ora 11.40: a început meciul, setul 1!

CTP, declarații incredibile despre victoria Simonei Halep, în fața Mariei Șarapova

 

Ultima oară, ele s-au întâlnit la finalul lunii august, în turul I al US Open, când rusoaica a câştigat cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3.

Şarapova a avut cuvinte de laudă la adresa viitoarei sale adversare de la China Open, Simona Halep, spunând că îi place să joace împotriva ei şi că întâlnirile lor au fost întotdeauna dificile şi pline de emoţie. „E o mare jucătoare”, a precizat fostul lider WTA.

Monica Niculescu, numărul 65 mondial, a fost eliminată, miercuri, în turul doi al turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing (China), desfăşurat pe hard şi dotat cu premii totale de 6.381.679 de dolari.

Niculescu a pierdut, cu scorul de 6-3, 6-2, într-o oră şi 41 de minute de joc, în faţa chinezoaicei Shuai Peng, locul 25 WTA.

De-a lungul partidei, românca a comis o dublă greşeală şi a avut procentaje de reuşită la serviciu de 37 la sută cu prima minge şi 30 la sută cu cea de-a doua. Niculescu a reuşit patru break-uri, dar şi-a cedat serviciul de şapte ori.

Mai multe articole despre:
Tenis Beijing Maria Şarapova Simona Halep