MENIU

Simona Halep s-a vaccinat: "E singura modalitate de a scăpa de această pandemie"

Sursă foto: Facebook RO Vaccinare
Sursă foto: Facebook RO Vaccinare
Sursă foto: Facebook RO Vaccinare

Simona Halep s-a vaccinat astăzi împotriva coronavirus. Ea a fost infectată în luna octombrie a anului trecut cu virusul din China.

Actualul loc 3 în clasamentul mondial, Simona Halep (29 de ani), s-a prezentat astăzi la Institutul Cantacuzino din București pentru administrarea primei doze a vaccinului Pfizer. Cea mai bună tenismenă din România s-a arătat foarte relaxată și extrem de veselă, semn că a trecut rapid peste eliminarea de la Australian Open, scrie realitateasportiva.net.

La ieșire din centrul de vaccinare Simona Halep a declarat:

„Au fost emoții, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am hotărât să îl fac. Sper ca tot mai mulți oameni să se vaccineze. Trebuie să fac și rapelul, mă liniștește acest lucru, sunt mai în siguranță după acest vaccin. Dar o să fiu în continuare extrem de precaută. Dacă e singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să faci vaccinul".

„În plan e să joc în Dubai. Sunt în recuperare acum și sper să fiu prezentă acolo", a mai spus sportiva, legat de planurile de viitor.

"Se vorbește din ce în ce mai mult despre Jocurile Olimpice. Voi fi 100% acolo, sper să iau o medalie, indiferent de ce culoare va fi".

Mai multe articole despre:
simona halep vaccin coronavirus