MENIU

Simona Halep s-a calificat în sferturile de la Sydney, unde o va întâlni pe Karolina Pliskova

<p>Simona Halep</p>

Simona Halep a trecut peste un set doi dezamăgitor, în care a acuzat pe final probleme medicale, şi a dovedit încă o dată că e o mare campioană. Sportiva a trecut cu 6-4, 2-6, 6-1 de franţuzoaica Caroline Garcia. În sferturi, miercuri dimineaţa, Halep o va întâlni pe cehoaica Karolina Pliskova.

Primul meci al anului pentru Simona ar fi trebuit să fie unul prin care sportiva noastră să îşi intre în ritm. Din păcate, a fost vorba de un adevărat maraton, însă, lucru poate mai important, în plan mental Halep a avut numai de câştigat. Ea a trecut peste durerile acuzate în finalul manşei secunde, s-a adunat şi a practicat un joc aproape perfect în decisiv, când a câştigat 6 game-uri la rând, scrie Digisport.ro.

În sferturile de finală, sportiva din Constanţa va avea o misiune dificilă, urmând a da piept cu Karolina Pliskova. Cehoaica e în mare formă, trecând la Sydney de Ana Ivanovic şi Anastasia Pavlyuchenkova (6-3, 6-0 azi, cu ultima).


Turneul de la Sydney este dotat cu premii totale de 753.000 de dolari şi este transmis în direct la Digi Sport începând de duminică, 10 ianuarie.

Săptămâna trecută, Halep ar fi trebuit să joace la turneul de la Brisbane, însă s-a retras din cauza unei accidentări la tendonul lui Ahile înaintea partidei cu Victoria Azarenka, din turul doi.

Mai multe articole despre:
Tenis Simona Halep Sydney 2016