MENIU

Simona Halep o provoacă la o nouă confruntare pe Serena Williams

<p>Simona Halep o provoacă la o nouă confruntare pe Serena Williams</p>

Simona Halep a anunțat, joi, că și-ar dori să joace, din nou, împotriva Serenei Williams, dupa cele două partide de la Turneul Campioanelor, potrivit Ziare.com. 

Cu o victorie si o infrangere in fata numarului 1 WTA, la intrecerea din Singapore, Simona marturiseste ca o noua confruntare cu Serena i-ar arata nivelul la care se afla in prezent.

"Nu prea stiu unde ma aflu acum. La Turneul Campioanelor eu am batut-o usor, motivele le stie toata lumea, iar ea m-a batut in finala foarte usor pentru ca si eu am avut motivele mele. Vreau inca un meci ca sa-mi dau seama foarte bine unde ma aflu si unde sunt fata de ea. Nu conteaza suprafata, dar as prefera pe zgura" a spus Simona pentru DigiSport.

Desi spune ca nu a mai discutat cu Williams dupa finala din Singapore, Halep afirma ca a ramas impresionata de gestul sportivei americane.

"Nu am mai vorbit cu Serena, dar atunci pe teren a fost un moment frumos, mi-a dat incredere si am vazut cum se poarta un campion. Am invatat foarte multe de la ea si de la acel turneu" a precizat Halep.

 

Mai multe pe Ziare.com.