MENIU

Simona Halep nu a scăpat de ce se temea: E vorba despre virusul Zika

Simona Halep a renunţat la Jocurile Olimpice de teama virusului Zika, însă temutul virus a ajuns la New York între timp! Halep nu scapă de ce se temea mai mult! Virusul Zika a luat amploare la New York, acolo unde 49 de femei gravide au fost testate pozitiv în ultimele zile.

Autoritatile au investit 20 de milioane de dolari in insecticid si au stropit orasul pentru a stopa tantarii purtatorii de virus.

Simona Halep a anuntat ca renunta la Jocurile Olimpice de teama virusului Zika. Ea a aflat ca virusul se poate activa in momentul in care va ramane gravida chiar si peste ani si a decis sa nu riste. "Eu vreau sa intemeiez o familie, nu pot sa risc", a declarat Simona cand a renunta la Rio.

Halep joaca saptamana asta pe arena Flushing Meadows din New York impotriva belgiencei Kirsten Flipkens in primul tur, anunță PRO TV, citat de ştiripesurse.ro.

Va renunţa Simona Halep la turneul de la New York? Aşteptăm răspunsurile voastre pe pagina de facebook a portalului nostru de ştiri sau pe adresa martorocular@realitatea.net.


Mai multe articole despre:
0 turneu New York Simona Halep zika