MENIU

Simona Halep. Nr.2 WTA a ajuns la Cluj. Declaraţia care i-a luat pe toţi prin surprindere

<p>Simona Halep&nbsp;</p>

Simona Halep a ajuns marţi seară la Cluj, pentru a fi alături de echipa de Fed Cup a României. Sportiva noastră va efectua în Ardeal un tratament revoluţionar, lucru confirmat la sosirea pe aeroport.

Halep a suferit o accidentare la Australian Open, ceea ce a adus-o în situaţia de a rata meciurile de la Cluj.

”Mă simt bine, însă mai am o durere la talpă. De aceea am venit la Cluj-Napoca, să mă tratez la doctorul Irimia. O să fiu alături de fete. Am venit încă de astăzi și pentru susținătorii mei de aici, dar și pentru a mă trata”, a spus Halep la microfonul Digi Sport.

”Îmi pare foarte rău că nu pot să joc, dar sunt prezentă pentru că îmi doream foarte mult să fiu la echipă, îmi doream pe teren însă nu se poate, sănătatea e pe primul plan mereu. Va fi frumos, o să am parte de fanii mei dragi care mă susţin peste tot. Le-am spus fetelor că îmi pare rău că nu pot juca dar trebuie să mă refac şi nu îmi place să intru în echipă accidentată. Este cel mai bine ca toate fetele să fie apte de joc”, a mai spus Halep.

Echipa României întâlneşte Canada în zilele de 10 şi 11 februarie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în cadrul primului tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

Jucătoarele convocate pentru meciul cu Canada sunt Sorana Cîrstea (38 WTA), Irina-Camelia Begu (37 WTA), Ana Bogdan (86 WTA) şi Raluca Olaru (45 WTA la dublu).

Mai multe articole despre:
FED Cup Simona Halep