MENIU

Simona Halep. Nr.1 WTA a vorbit despre retragere, în urma unei discuţii cu Martina Hingis

Meciul de Fed Cup dintre România şi Elveţia se dispută în acest weekend la Cluj.

Martina Hingis, câștigătoarea a 25 de trofee Grand Slam la simplu, dublu și dublu mixt, este antrenoarea oaspeţilor noştri. Ea şi Simona Halep au vorbit de mai multe ori în ultimele zile.

Martina Hingis a lăudat-o pe Simona, despre care a spus că are valoarea şi puterea să câştige un titlu de Grand Slem. Numărul unu mondial a vorbit la superlativ despre elveţiancă, înainte de duelul din Fed Cup.

În fiecare zi vorbim câte un pic. Chiar mi-a spus că a stat câteva luni fără tenis și după aceea a luat-o dorul și a început să joace din nou. Eu sunt departe de retragere, nu încerc să analizez ce simte ea. E o fată foarte ok și ne înțelegem foarte bine”, a spus Halep, despre Martina Hingis, pentru Digi Sport.

Matina Hingis, ajunsă la 37 de ani, a câștigat în cariera sa cinci turnee Grand Slam la simplu, dintre care trei la „Australian Open”, unul la Wimbledon și unul la US Open; unsprezece Grand Slam la dublu feminin și patru titluri Grand Slam la dublu mixt. A obţinut, din tenis, venituri de 20 de milioane de dolari.

Mai multe articole despre:
retragere Martina Hingis Simona Halep