MENIU

Madrid LIVE VIDEO. Simona Halep a câștigat împotriva rusoaicei Gasparyan

Simona Halep - Madrid LIVE VIDEO. Simona Halep va evolua în primul tur al turneului de la Madrid împotriva lui Margarita Gasparyan, numărul 65 WTA. Meciul începe duminică, în jurul orei 16.

Simona Halep (3 WTA) a câștigat fără probleme meciul din primul tur din cadrul turneului de la Madrid. A trecut în două seturi de Margarita Gasparyan (Rusia; 65 WTA), scor 6-0; 6-4.

Halep a început tare încă din primul set și nu i-a lăsat adversarei prea multe șanse. Gasparyan a cedat la 0 o manșă în care nu a reușit să ia mai mult 8 de puncte din 33. În actul secund, rusoaica a jucat mai bine și și-a trecut în cont 4 game-uri, dar insuficiente pentru a o pune în dificultate pe Simona Halep. Sportiva noastră va juca în turul 2 împotriva învingătoarei dintre Alison Riske (SUA; 49 WTA) - Johanna Konta (Marea Britanie; 47 WTA).

La 25 de ani, Gasparyan se poate lăuda cu 2 titluri WTA și 9 trofee în circuitul ITF, având cea mai bună clasare 41 în februarie 2016.

Cel mai departe într-un turneu de Mare Șlem a ajuns la Australian Open, un țur IV realizat în același an de grație 2016.

Nici la dublu nu se simte foarte rău sportivă din Rusia cu origini armene, ea câștigând 4 titluri WTA și 8 ITF, fiind pe 25 WTA cel mai bine clasata și putându-se lăuda cu o semifinală la Roland Garros în 2016.

În turul secund de la Madrid s-a calificat și Sorana Cîrstea (93 WTA). În meciul de debut a trecut în 3 seturi de Madison Keys (SUA; 14 WTA), scor 3-6; 6-4; 6-1, după o oră și 46 de minute de joc. Cîrstea va juca în următoarea partidă împotriva Carolinei Garcia (Franța; 22 WTA).