MENIU

Simona Halep, lăudată de spanioli

<p>Simona Halep</p>

Simona Halep a câştigat joi seară "Tie Break Tens", un turneu organizat în scop caritabil la "Caja Magica" din Madrid, iar organizatorii i-au oferit un premiu fabulos, dar şi titlul de "cea mai rapidă jucătoare a lumii".

Halep a câştigat trei meciuri fulger la Tie Break Tens, jocul ei fiind la fel de iute! Simona Halep s-a impus lejer în ineditele maxi tie-break-uri gândite de spanioli: 10-6 în finala cu Sevtlana Kuzneţova (Rusia), 10-5 în semifinala cu Monica Puig (Puerto Rico) şi 10-2 contra britanicei Johanna Konta, în turul I. Sportiva noastră i-a impresionat şi pe jurnaliştii iberici, care au scris la superlativ pe pagina de Facebook a turneului: "Avem o Simona Halep mândră! Nu există în lume o jucătoare mai rapidă decât ea, şi a demonstrat-o şi în această seară!", scrie Mediafax.ro.

Simona a vorbit pe teren, imediat după câştigarea titlului de joi seară: "A fost un meci frumos, întotdeauna e o plăcere să joc împotriva Svetlanei. Îmi place stilul ei, pentru că loveşte cu foarte mult top spin. E frumos să joc încă o finală, mai ales că şi anul trecut am ajuns în finală tot aici, la Madrid. E un sentiment plăcut, chiar dacă a fost o finală scurtă, cât un tie-break. Vreau să le mulţumesc în primul rând spectatorilor, pentru că e târziu şi au rezistat până la această oră. Eu sper să rămân concentrată şi să reuşesc aceleaşi lovituri frumoase şi săptămâna viitoare", a fost dorinţa constănţencei înaintea turneului Premier Mandatory care urmează în capitala Spaniei, în perioada 6-13 mai.

”Simona Halep, pur şi simplu eşti prea bună pe zgură! Ai fost incredibilă în această seară în care ai devenit prima campioană Tie Break Tens", a fost încă o remarcă superbă a jurnalistului care administrează pagina competiţiei organizate în scop caritabil. 100.000 de dolari vor fi donaţi pentru lupta împotriva violenţei domestice, în timp ce Simona va primi o recompensă în valoare de 200.000 de dolari. În concursul masculin a triumfat bulgarul Grigor Dimitrov, cel care l-a depăşit în ultimul act pe Feliciano Lopez (Spania), scor 10-7.

Mai multe articole despre:
Tenis Simona Halep