MENIU

Simona Halep, în "sferturi" la Roland Garros! Victorie cu Swiatek în 45 de minute. Prima reacție

Simona Halep a izbutit cea mai clară victorie a sa la Roland Garros, 6-1, 6-0 cu poloneza Iga Swiatek, în optimile de finală, după doar 45 de minute.

Simona Halep şi-a egalat cea mai categorică victorie la un turneu de Mare Şlem, reuşită în 2013, la US Open, cu Maria Kirilenko, și în 2014, la Australian Open, cu Katarzyna Piter.

UPDATE Prima reacție a Simonei Halep

"Știam că este o adversară dificilă, dar astăzi a avut emoții. Am fost puțin stresată înaintea meciului, pentru că știam cum joacă.

În seara asta nu mă voi antrena. Este destul de târziu, mă recuperez, vreau să mă relaxez", spus Halep la Eurosport.

-----------------------------

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) o va întâlni pe Iga Swiatek (18 ani, 104 WTA) în optimile de finală de la Roland Garros.

Organizatorii au programat meciul Simonei Halep luni, după ora 17.30. Meciul va fi ultimul al zilei pe arena centrală Philippe Chatrier.

Simona Halep continuă, astfel, cursa de apărare a trofeului cucerit anul trecut la Paris, urmând să o înfrunte în optimi pe marea speranţă a tenisului polonez, Iga Swiatek, care a împlinit vineri 18 ani. Aceasta a învins-o în trei seturi, 0-6, 6-3, 6-3, pe portoricana Monica Puig, campioana olimpică en titre.

Mai multe articole despre:
Simona Halep la Roland Garros