MENIU

Simona Halep împlineşte azi 27 de ani. Cine este, cu adevărat, cea mai mare jucătoare a lumii

Simona Halep

Simona Halep împlineşte 27 de ani pe 27 septembrie. Numărul 1 WTA poate spune că a atins toate marile obiective la care visează un adolescent pornit pe drumul cu mult roşu al tenisului.

Simona Halep a ajuns numărul unu şi este numărul unu, ba mai mult, este aproape de Top 10-ul 'all time' al celor mai multe săptămâni petrecute pe prima poziţie WTA, potrivit prosport.ro. A câştigat un titlu de Mare Şlem - şi trebuie spus că a făcut-o mai întâi la junioare, apoi şi la senioare. Are victorii la toate marile staruri ale circuitului, reuşind să le răpună pe Azarenka, Serena şi Venus Williams, Şarapova, Wozniacki şi Muguruza. Este sportivul român cu cei mai mulţi fani pe reţelele de socializare (peste 1,5 milioane pe Facebook, aproape 890 mii pe Instagram).

Simona Halep se află acum la Beijing, unde va participa, săptămâna viitoare, la ultimul turneu de categorie Premier Mandatory din 2018, potrivit telekomsport.ro. La fel ca anul trecut, ziua de naştere o "prinde" în China, între turneele de la Wuhan şi de la Beijing.

Titluri WTA de simplu câştigate:

Montreal (Premier 5)
Roland Garros (Grand Slam)
Shenzhen (WTA)
Madrid (Premier Mandatory)
Montreal (Premier 5)
Bucureşti (WTA)
Madrid (Premier Mandatory)
Shenzhen (WTA)
Dubai (Premier 5)
Indian Wells (Premier Mandatory)
Doha (Premier 5)
Bucureşti (WTA)
Nurnberg (WTA)
's-Hertogenbosch (WTA)
Budapesta (WTA)
New Haven (Premier)
Moscova (Premier)
Sofia (turneul "mic" al campioanelor)

Mai multe articole despre:
Simona Halep împlineşte 27 ani