MENIU

Simona Halep și-a aflat programul de la Stuttgart

Simona Halep va avea o misiune destul de dificilă în Germania, mai ales că la meciul de Fed Cup din weekendul precedent a întâmpinat și niște probleme medicale.

Simona Halep va juca direct în turul doi (optimile de finală) contra învingătoarei dintre rusoaica Anastasia Pavliucenkova (27 WTA) și o jucătoare venită din calificări. Astfel, cele două vor avea probabil șansa de a se întâlni pentru a 7-a oară. Partida pare una facilă, ținând cont că Simonaa câștigat toate cele 6 întâlniri precedente, scrie digisport.ro.

În cazul în care va ajunge în sferturi, Halep poate da acolo de Roberta Vinci (8 WTA). Italianca va juca în primul tur cu Makarova, iar în optimi învingătoarea disputei va evolua împotriva câștigătoarei disputei dintre Alize Cornet și Julia Georges.

Semifinalele îi pot aduce Simonei Halep o confruntare cu principala favorită a turneului, poloneza Agnieszka Radwanska. Dacă ajunge în finală, Halep ar putea avea ocazia să-și ia revanșa în celei care a învins-o în weekendul trecut la cluj, nemțoaica Angelique Kerber.

Mai multe articole despre:
Tenis WTA Stuttgart Simona Halep