MENIU

Tragedie pentru Simona Halep cu câteva ore înainte de meciul de la Indian Wells

Simona Halep este în doliu. Bunicul ei a murit astăzi, cu câteva ore înainte ca sportiva din România să evolueze la Indian Wells.  Simona Halep va evolua în compania croatei Donna Vekic, locul 86 WTA, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în turul doi la Indian Wells.

Sportiva a dat vestea pe pagina ei de socializare.

"Papu... un om deosebit, care astăzi s-a ridicat la Ceruri, un om cu un suflet bun, un om blând, nu-i plăcea niciodată cearta... Dar nici măcar atunci când m-a certat n-am putut să mă supăr pe el. El ne făcea mereu sa râdem cu felul lui glumeț. 
Când eram junioară, făcea glume, motivându-mă în același timp - și spunea că trofeele mele sunt din tinichea. Iar atunci când am reușit să ajung în top, a fost foarte mândru de mine, de faptul că am muncit și nu am cedat niciodată... și m-a prețuit. Mereu ne-a prețuit, mereu ne-a iubit, iar pe mama (nora lui) a tratat-o întotdeauna cu blândețe, apreciere și admirație. 
Un tată, un socru, un BUNIC cu suflet de aur. 
Dumnezeu să te odihnească, Papule. 
Mereu vei fi în sufletele noastre.", a scris Simona pe Facebook. 

Simona Halep, locul 4 WTA, va evolua în compania croatei Donna Vekic, locul 86 WTA, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în turul doi la Indian Wells.

Meciul lui Halep cu Vekic este al patrulea de pe terenul doi şi se va disputa în jurul orei 03.00. Înaintea acestei partide vor avea loc trei întâlniri de pe tabloul masculin, cu începere de la ora 21.00.

Simona Halep şi Donna Vekic s-au mai întâlnit o singură dată, în 2013 în turul doi la US Open, când românca s-a impus cu scorul de 6-2, 6-1.


 

Mai multe articole despre:
doliu Simona Halep