MENIU

Simona Halep.Discursul motivaţional al lui Andrei Pavel.Ce a făcut-o pe Simona s-o bată pe Sevastova

Simona Halep s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Doha, după ce a învins-o pe jucătoarea letonă Anastasija Sevastova, locul 15 WTA, cu scorul de 6-4, 6-3.

Simona Halep a avut un moment delicat în meciul cu Anastasia Sevastova, în setul al doilea, când adversara ei a reuşit un break, potrivit adevarul.ro.

Ea l-a chemat atunci din tribună pe antrenorul Andrei Pavel, cel care o asistă la meciuri, în absenţa lui Darren Cahill. A urmat un dialog interesant, surprins de camerele de luat vederi: "Nu eşti contra, ştiu că tu simţi aşa, dar se vede foarte bine. D[-i un pic de efect, ca să îi dai un pic de margine acolo. Mai ales dacă nu simţi piciorul să împingi în el cât poţi tu, atunci dă-i un pic de efect. Tot aşa iute mâna, doar cu un pic mai mult de efect. Şi gândeşte-te unde vrei să îl plasezi, nu te mai gândi cum. Altfel, joci foarte bine, stai liniştită. E incredibil, ai avut un pic de ghinion acolo, la 1-0. Altfel, eşti pe felie! Schimbă-i ritmul. Hai! Hai, punctul ăsta!".

Simona Halep, numărul 2 mondial, o va întâlni, vineri, în jurul orei 16:00, pe jucătoarea americană venită din calificări, Catherine Bellis, locul 48 WTA, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Doha.

Mai multe articole despre:
Simona Halep Anastasia Sevastova