MENIU

Cristian Tudor Popescu, reacţie deosebită după ce Simona Halep a învins la Fed Cup

Simona Halep a adus primul punct României, după 6-3, 1-6, 6-1, în faţa jucătoarei Viktorijei Golubic. România, cu Simona Halep în postura de favorită, îşi joacă şansa la Cluj, în faţa Elveţiei, pentru accederea în grupul celor mai bune opt naţiuni din Fed Cup - acolo unde a înregistrat o vizită meteorică, în 2016, soldată cu două înfrângeri.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a remarcat punctele forte ale Simonei Halep, care au dus-o pe liderul mondial către o victorie în 3 seturi.

"A început bine această întâlnire cu Elveţia, care nu va fi simplă, după părerea mea. Meciul Simonei a fost cumva tipic pentru o întâlnire de Fed Cup. Simona e nr.1 mondial, dar tocmai de asta are o încărcătură emoţională în spate. O ţară întreagă aşteaptă de la ea să câştige. Golubic s-a mobilizat formidabil, nu avea ce pierde. Simona a fost emoţionată. Aşa am ajuns în 3 seturi, altfel la un meci de turneu s-ar fi încheiat meciul într-o oră. Îmbucurătoare la Simona sunt serviciul şi stabilitatea psihică. Simona a pus scurte, a venit la fileu, a făcut voleu. Nu s-a pierdut cu firea după setul 2 uluitor pentru Golubic. Simona a fost extrem de calmă, de adunată, a făcut în setul 3 ce trebuia să facă", a spus CTP la un post de televiziune.

Mai multe articole despre:
Cristian Tudor Popescu FED Cup Simona Halep