MENIU

Simona Halep. Antrenorul Darren Cahill, reacţie alarmantă la adresa româncei. A pus-o pe gânduri

Simona Halep, numărul unu mondial, a ratat calificarea în finala turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari, vineri, după ce a fost învinsă în penultimul act de japoneza Naomi Osaka, în două seturi, cu 6-3, 6-0.

Halep a făcut cel mai slab meci al său din 2018 şi a suferit a doua înfrângere din actualul sezon, pierzând după doar 64 de minute, după un ultim ghem mai lung (peste 8 minute).

Simona Halep (26 ani), campioană la Indian Wells în 2015, s-a arătat lipsită de inspiraţie în acest meci, nu a simţit mingea şi a grăbit mult punctele. Osaka a lovit puternic, confirmându-şi reputaţie de ''big hitter'', în timp ce loviturile Simonei au fost în general prea scurte ori prea lungi.

În timpul partidei cu Osaka, Darren Cahill a avut câteva reacţii alarmante la adresa Simonei, dar, chiar şi aşa, jucătoarea noastră nu s-a trezit din letargie.

"Până la 3-3 totul a fost în regulă. Ce se întâmplă cu tine? Nu eşti tu, nu este jocul tău”, i-a spus antrenorul Darren Cahill Simonei.

"Poţi să dai un reset şi să o iei de la capăt. Concentrează-te pe primul serviciu, redu numărul de erori neforțate, pentru că eşti în stare să revii. Atacă mingea, urcă la fileu. Dacă nu merge de la fundul terenului, încearcă ceva diferit. Trage de tine, lucrează din greu, poţi să faci asta! Atacă mai mult pe serviciul 2, loveşte hotărâtă, cu mai multă convingere”, i-a mai zis Cahill numărului 1 WTA.

Mai multe articole despre:
Simona Halep Darren Cahill