MENIU

Simona Halep, meci cu suspans ca-n filme! Românca este în turul 2 la Roland Garros

Simona Halep

Simona Halep-Alison Riske LIVE, Roland Garros. Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a învins-o pe americanca Alison Riske (27 de ani, 83 WTA) în primul tur la Roland Garros. Partida care a durat o oră și 34 de minute s-a încheiat cu 2-6, 6-1, 6-1 pentru Simona. FORMAT LIVETEXT pe REALITATEASPORTIVA.net. Următoarea adversară a româncei este americanca Taylor Townsend.

Simona Halep, a declarat după meci: "Îmi place să joc pe acest teren. Riske a fost agresivă la început, apoi m-am relaxat. Încerc să mă recuperez să fiu gata pentru mâine și să dau ce e mai bun. E greu să controlez emoțiile. Am jucat mereu aici și am avut rezultate bune."

Alexandra Dulgheru (locul 159 WTA) s-a oprit în turul secund la Roland Garros, după 5-7, 2-6 cu estona Anett Kontaveit (24 WTA).

Simona Halep-Alison Riske LIVE, Roland Garros. Ion Țiriac este în tribune pentru a urmări meciul Simonei.

Buzărnescu – Peterson 6-1, 6-2 ; Dulgheru – Kontaveit 5-7, 2-6.

6-1 Game, set și meci Simona Halep!

BREAK și este 5-1 pentru Halep!

Greșește Riske și scorul este de la 4-1. 

UPDATE 13.39. Americanca revine și scorul este 3-1.

UPDATE 13:29 3-0 Game Halep! Se strâng erorile neforțate pentru Riske, care a cedat total inițiativa.

UPDATE, 12.27: Simona conduce cu 2-0 în setul decisiv.

UPDATE 13:16 2-6, 6-1 Set Halep! Românca nu și-a mai asumat riscuri inutile și a jucat perfect din punct de vedere tactic, folosind unghiurile mai des. Riske dă semne de oboseală. | REALITATEASPORTIVA.net.

UPDATE 13:10 Mihaela Buzărnescu se califică în turul trei al Openului Franței, după 6-1, 6-2 cu Rebecca Peterson. Partida a durat o oră și trei minute.

Simona nu mai cedează nicio minge și scorul este de 5-0. Românca a primit încurajări din tribună!

UPDATE 13.07: Românca este de neoprit, conduce cu 4-0.

UPDATE 13.04: Simona se distanțează cu al treilea break la rând și scorul este de 3-0!

UPDATE 13.01: Simona conduce cu 2-0 în setul 2. 

UPDATE, 12.57.  BREAK! Simona câștigă primul punct. 

UPDATE, 12.55 Începe setul 2. Simona este la serviciu.

Cifrele primului set: Halep a reușit 4 puncte direect câștigătoare și 16 erori neforțate; Riske a avut 13 puncte câștigătoare și 10 erori neforțate.

Primul set se încheie cu 6-2 pentru americancă!

UPDATE 12.48: 5-2, Simona pare că își revine!

UPDATE 12.45: Revine revine și câștigă primul GAME.

UPDATE 12:37 0-5 Americanca își face serviciul, având un procentaj foarte bun cu prima minge!

UPDATE 12:35 0-4 Break Riske! Românca are un joc extrem de pasiv, potrivit REALITATEASPORTIVA.net.

UPDATE, ora 12.33: Simona Halep este condusă cu 3-0.

Meciul a început la ora 12.05, cu încălzirea celor două jucătoare.

UPDATE miercuri, 11.45: Simona Halep va deschide ziua a patra de la Roland Garros. Va juca de la ora 12.00, pe arena principală de la Paris, Philippe Chatrier, contra americancei Alison Riske.

UPDATE 20.25:  Meciul Simonei Halep a fost amânat pentru miercuri. Motivul nu mai este ploaia, ci faptul că arena "Philippe Chatrier" nu are nocturnă. 

UPDATE 20.00: După meciul de la masculin Tomas Berdych - Jeremy Chardy, ar urma să înceapă partida Simonei Halep cu Alison Riske, posibil după 21.30.

UPDATE 19.00: Conform ultimelor estimări ale organizatorilor de la Paris, partida nu va începe mai devreme de ora 21:00, tot din cauza ploii. Există varianta chiar ca meciul să fie reprogramat pentru miercuri.

UPDATE. Din cauza ploii care a căzut azi la Paris, meciul Simonei Halep a fost reprogramat pentru ora 20:15. 

Simona Halep-Alison Riske LIVE, Roland Garros. Totuşi, înainte de debutul la Roland Garros, Simona Halep a auzit ce nu ar fi vrut să i se spună: care sunt punctele ei slabe. A făcut-o Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams.

"Fiecare campion care se află la un pas de victorie simte presiunea. Atunci te bazezi pe primul serviciu ca să treci peste asta. Din păcate, Simona nu are un serviciu foarte bun. În finala de anul trecut cu Ostapenko, în setul al doilea, la scorul de 3-0 în favoarea ei, Simona a pierdut 77% dintre mingile jucate cu primul serviciu. Apoi, în setul decisiv, Ostapenko a câştigat 79% dintre mingile jucate pe primul serviciu al româncei", a spus Mouratoglou, la Eurosport, preluat de Mediafax. Simona Halep-Alison Riske LIVE, Roland Garros

Citiţi şi:

Simona Halep, Roland Garros. Vestea pe care Simona Halep spera să n-o audă, la Roland Garros


Simona Halep-Alison Riske LIVE, Roland Garros. Mouratoglou crede că cheia stă în capacitatea Simonei de a deveni mai agresivă şi de a închide ceva mai repede punctele: "Simona trebuie să fie mai îndrăzneaţă pentru a câştiga primul Grand Slam din carieră. Pare că lucrează din greu la capitolul acesta". Simona Halep-Alison Riske LIVE, Roland Garros