MENIU

Simona Halep. Străinii anunţă ce e mai rău înainte de jocul Simona Halep-Radwanska: "E catastrofală"

Simona Halep s-a calificat cu emoţii în turul III al turneului de la Miami. Liderul mondial a trecut cu 3-6, 6-3, 7-5 de Oceane Dodin (Franţa, locul 98 WTA).

În faza următoare, Simona Halep o va întâlni pe Agnieszka Radwanska, locul 32 WTA. Meciul se va juca sâmbătă, de la ora 17.00. Poloneza este compătimită chiar de conaţionalii ei. Presa de la Varşovia scrie că jucătoarea are probleme serioase în faţa adversarelor de renume. Astfel, leşii prevăd o victorie a Simonei Halep.

"Istoricul întâlnirilor directe dintre poloneză și jucătoarele de pe primul loc WTA este lung si trist. Din păcate, este un șir lung de eșecuri. Dacă doar statistica ar conta, poloneza noastră n-ar avea nicio șansă să o învingă pe Simona Halep. Partea buna este că și Simona pare instabilă în ultima perioadă.

Totuși, situația Agnieszkăi este catastrofală! Are o singură victorie și 17 înfrângeri cu jucătoarele de pe primu loc. Iar dacă ne uităm la seturile luate, situația este și mai rea: 3 seturi câștigate și 35 pierdute! În 13 meciuri, Radwanska nu a reușit să câștige mai mult de șase game-uri. Ne rugăm, așadar, pentru o minune", a scris ziarul Przeglad Sportowy, preluat de gsp.ro.

Mai multe articole despre:
Miami Simona Halep Agnieszka Radwanska