MENIU

Simona Halep a aflat cine va fi prima sa adversară pe iarba de la Birmingham

În turul doi al turneului de la Birmingham, dotat cu premii în valoare totală de 665.900 de dolari, Simona Halep va juca împotriva britanicei Naomi Broady, clasată pe locul 224 WTA.

Simona Halep a intrat direct în turul doi al turneului de la Birmingham, unde este principala favorită. Acesta va fi primul meci al jucătoarei noastre în sezonul pe iarbă.

În runda secundă, adversara Simonei va fi britanica Naomi Broady, beneficiară a unui wild card. Reprezentanta regatului Unit a învins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-4, pe croata Ajla Tomljanovici, locul 79 WTA. Halep şi Broady nu s-au mai întîlnit pînă prezent.

Britanica nu are nicio performanţă în circuitul WTA. Cea mai bună clasare din cariera sa a fost locul 138 WTA, ocupat în septembrie 2014. A mai ajuns în turul doi, la Birmingham, în 2011, după ce a eliminat-o pe franţuzoiaca Alize Cornet.

Broady s-a mai calificat în turul doi al turneului de la Wimbledon, ediţia 2014, când învins-o pe unguroaica Timea Babos, pentru a fi eliminată apoi de daneza Caroline Wozniacki.

Simona Halep a intrat direct în turul doi al turneului de la Birmingham, fiind principalul cap de serie. Acesta va fi primul meci al sezonului de iarbă pentru româncă.

Mai multe articole despre:
Tenis Birmingham iarbă Simona Halep adversară