MENIU

Simona Halep a intrat în moda #10YearsChallenge. Cum arăta actualul nr.1 WTA în 2008

Simona Halep

În ultimii ani rețelele de socializare au fost dominate de provocări virale. Chiar și 2019 a început cu câteva provocări inedite pe social media. Amintim doar Bird Box Challenge, în care participanții efectuează diferite sarcini legați la ochi. Galeria Foto.

Un nou viral circulă zilele acestea pe Facebook, Twitter și Instagram. Se numește #10YearChallenge. Provocarea are mai multe nume: #HowHardDidAgingHitYou, #2009vs2019 sau provocarea #GlowUp. Participanții trebuie să posteze două imagini – de regulă, lipite între ele – care au fost făcute la cel puțin 10 ani distanță. Mesajul acestei provocări? Dragostea de sine și să arăți lumii că nu ai îmbătrânit nici măcar o zi.

Pagina de Twitter Roland-Garros a introdus-o şi pe Simona Halep în această provocare. Colajul cu Simona Halep o prezintă pe actualul nr.1 WTA în partea din stânga cu trofeul cucerit la junioare la Roland Garros, la vârsta de 17 ani, iar în dreapta, alături de cel câștigat în 2018 la turneul de Grand Slam împotriva lui Sloane Stephens.

Cum arăta actualul nr.1 WTA în 2008, în Galeria Foto.

Mai multe articole despre:
Simona Halep #10yearschallenge