MENIU

Serena Williams, nervoasă şi lipsită de fair-play după eliminarea de Australian Open

Serena Williams a fost eliminată în mod surprinzător în turul III la Australian Open de chinezoaica Qiang Wang, scor 4-6, 7-6, 5-7.

Serena Williams a avut o atitudine arogantă şi sfidătoare la conferinţa de presă de la finalul partidei. Sportiva din Statele Unite ale Americii i-a luat din merite adversarei sale şi a declarat că a pierdut strict din pricina jocului ei slab.

"Sincer, hai să fim cinstiţi cu noi înşine, totul e din vina mea. Eu am pierdut meciul. Asta este. Nu pot juca de maniera asta. Efectiv, nu mai pot face asta (n.r. să joace atât de slab). E total neprofesionist. Nu e ok.

Cred că nu e deloc distractiv să joci şi să pierzi. M-am descurcat bine la ultimele două turnee de Grand Slam. Le-am câştigat pe toate în cariera mea şi mereu mai apare câte o oportunitate.

Dar nu e vorba despre turnee de Grand Slam, este vorba despre mine jucânt un tenis bun. Şi eu nu am făcut asta azi. Asta e cel mai dezamăgitor. Nu e vorba despre a câştiga, ci despre faptul că sunt mai bună de atât", a declarat Serena Williams.

Mai multe articole despre:
serena williams australian open