MENIU

Scandal la FIFA! Prințul Ali îl atacă pe Michel Platini

Prinţul Ali
Michel Platini

Prințul iordanian Ali Bin Al Hussein, care a candidat la alegerile prezidențiale ale FIFA la sfârșitul lunii mai, a criticat violent miercuri candidatura lui Michel Platini, cerând să se pună capăt culturii ''aranjamentelor pe sub mână''.

''Platini nu este bun pentru FIFA. Fanii fotbalului și jucătorii merită mai mult. FIFA este implicată în scandal (...) Cultura aranjamentelor de culise, pe sub mână, trebuie să ia sfârșit'', a declarat prințul iordanian într-un comunicat, dat publicității la mai puțin de o oră după anunțul candidaturii lui Platini, scrie Agerpres.ro.

Michel Platini candidează la preşedinţia FIFA!

Michel Platini s-a decis să participe la alegerile pentru preşedinţia FIFA, ce vor avea loc în februarie 2016, imediat după ce a primit asigurări că va fi sprijinit de patru confederaţii fotbalistice continentale, informează BBC News.

Fostul mijlocaş al naţionalei "cocoşului galic" şi al echipei Juventus Torino şi-ar putea anunţa candidatura chiar miercuri.

Opinia publică se aștepta ca preşedintele UEFA să-și anunţe intenţia de a deveni "comandant suprem". În vârstă de 60 de ani, Platini se află în fruntea UEFA din 2007.

Francezul este deja favoritul caselor de pariuri pentru a-i urma lui Sepp Blatter la şefia FIFA, după "scrutinul din februarie."

Zguduită de un mare scandal de corupție, FIFA traversează cea mai gravă criză din istoria sa.

 
Mai multe articole despre:
FIFA candidatură Michel Platini şefie prinţul Ali