MENIU

LOVITURĂ! Cum a reacţionat Anamaria Prodan după ce Piţi l-a ignorat pe Reghe. L-a DESFIINŢAT!

Victor Pițurcă și Laurențiu Reghecampf au fost adversari, luni seara, într-o restanță din campionatul Arabiei Saudite, Al Ittihad și Al Hilal remizând la Jeddah, 0-0. Înainte de meci, fostul antrenor al Stelei a încercat să-l salute pe fostul selecționer, dar acesta l-a ignorat.

UPDATE"Am toate motivele sa fiu mandra de sotul meu, care a apelat la un gest de normalitate intr-o lume in care educatia, profesionalismul si civilizatia ar trebui sa faca totusi diferenta. Laurentiu a facut ce era dator sa faca un om de onoare, un om civilizat, un om adevarat. Din pacate, s-a lovit de frustrarea unui individ strivit de setea caricaturala de maretie si de lipsa profunda a celui mai elementar tip de educatie.

Probabil ca acest om nu merita atentia sotului meu si nici atitudinea civilizata cu care romanul Laurentiu Reghecampf a incercat sa-l trateze pe pretendentul la consideratie publica, compatriotul VP, intr-o zi sfanta pentru noi toti romanii. La mii de kilometri departare, civilizatia, eleganta si atitudinea unui domn a facut cinste Romaniei in timp ce imaturitatea, frustrarea si lipsa de educatie a unui om incapabil de transformari au patat o zi atat de importanta. E drept, nu poti avea pretentii de la acest individ trisor de casino, individ care si-a batut pur si simplu joc de familia sa, si-a distrus amanta si nu a vrut sa si recunoasca nici macar propriul copil decit in urma deviziei unui tribunal.

Sotul meu nu avea nevoie de acest gest pentru a fi luat în seama, iubit, aprobat, respectat si pomenit de romani. Dar a ales sa-l faca pentru ca este om profund normal. Iar gestul sau va fi apreciat ca atare intr-o lume care-mi place sa cred ca e inca una normala. Sunt tare mandra de Soarele meu!", a postat Prodanca pe Facebook.

==================================================================================

Cei doi antrenori au avut mai multe confilicte în trecut și acum s-au trezit adversari într-o dispută plină de orgolii în Arabia Saudită. Au fost peste 60.000 de spectatori în tribune și înaintea meciului Reghecampf a lăsat deoparte confilctele din trecut și a vrut să dea mâna cu Pițurcă, potrivit digisport.ro.

Numai că fostul selecționer i-a întors spatele și l-a ignorat total, stârnind mânia tehnicianului de la Al Hilal:

"Am făcut un gest de om normal. Doi antrenori români se întâlnesc într-un campionat străin. Am fost îndemnat de toată lumea să merg să-l salut pe acest individ, nu pot să-i mai pronunț numele, nu merită. De soția mea, de Gigi Becali, mi-a transmis să fac acest gest, toți colaboratorii mei și sincer, nu regret. Mi-am dat seama că acest individ este un om extrem de rău și lipsit de caracter", a spus Reghecampf, într-o postare pe pagina sa dintr-o rețea de socializare.

Mai multe articole despre:
Piţurcă