MENIU

Șansa lui Gică Popescu de a ajunge șeful FRF: "Actuala conducere nu putea câștiga în fața lui!"

Fostul mare internațional român era văzut drept principalul favorit la câștigarea alegerilor FRF din anul 2014, dar a fost arestat chiar în ziua votului!

Gică Popescu și-a dorit foarte mult să ajungă în fruntea fotbalului românesc, iar acest lucru se pare că s-ar fi întâmplat dacă nu exista acea condamnare din ziua alegerilor. La acea vreme, varianta Gică Popescu a căzut în ultimul moment, iar actualul președinte FRF, Răzvan Burleanu, a fost cel care a preluat surprinzător ștafeta de la Mircea Sandu.

Fostul mare impresar român, Giovanni Becali, a vorbit la emisiunea Realitatea Sportivă despre cum putea contribui decisiv Mircea Sandu în alagerea viitorului șef al Federației. Becali este de părere că Gică Popescu sau Anghel Iordănescu puteau fi acum în fruntea FRF, dacă fostul șef al fotbalului românesc ar fi fost mai inspirat în deciziile sale.

“Toată vina îi aparține lui Mircea Sandu. Când a vrut să nu mai candideze la FRF, după acele cinci, șase mandate pe care le-a avut, ne-a spus să îl aducem pe Gică Popescu, iar mai apoi a spus în ultimul moment că o să candideze din nou. A fost greșeala vieții acolo. Când a candidat și a câștigat iar, sau cel puțin la ultima când a pierdut șefia și a ajuns actuala conducere la putere, măcar dacă anunța că participă din nou, câștiga, și mai apoi depunea mandatul și îi dădea lui Gică Popescu acea șansă."

Vezi continuarea declarației pe realitateasportiva.net.

Mai multe articole despre:
gica popescu frf alegeri