MENIU

SALZBURG - VIITORUL 4-0. Dezastru pentru campioana României: 7-1, scorul general cu austriecii

SALZBURG - VIITORUL: Rezultat rușinos pentru campioana României în dubla manșă cu Salzburg. Viitorul lui Hagi a pierdut cu 4-0 meciul retur din Austria și a încheiat cărțile calificării cu 7-1!

SALZBURG - VIITORUL. Rezultat rușinos pentru campioana României în dubla manșă cu Salzburg. Viitorul lui Hagi a pierdut cu 4-0 meciul retur din Austria și a încheiat cărțile calificării cu 7-1!

SALZBURG - VIITORUL 2-0 la pauză. Viitorul Constanța a încasat două goluri în prima repriză de la Salzburg fără să marcheze vreunul. Marcatorii austriecilor au fost Moanes Dabour (minutul 7) și Fredrik Gulbrandsen (38').

SALZBURG - VIITORUL LIVESCORE.  Viitorul joacă, de la ora 20:00, în Austria, returul play-off-ului pentru Europa League contra lui Red Bull Salzburg, echipă care a reuşit o adevărată demonstraţie de forţă în turul de la Ovidiu, când a câştigat cu 3-1.

VIITORUL - Salzburg La o zi după ce a decis să desfiinţeze echipa a doua, să împrumute jucătorii tineri şi să renunţe la jucători importanți, Hagi merge în Austria cu gândul unui joc bun, care să spele imaginea proastă lăsată la Ovidiu.

VIITORUL - Salzburg "Cei de la Salzburg au luat un avantaj foarte mare în meciul tur, dar în fotbal nimic nu este imposibil. Avem şanse mici, minime, dar speranţa mai există. Cu siguranţă, o să iasă un meci frumos. Adversarul şi-a rezolvat calificarea în proporţie de 99 la sută. Mai există unu la sută speranţă şi o să intrăm cu acest gând în teren", a spus Regele, la conferinţa de presă.

VIITORUL - Salzburg ”Ar fi ceva de la Dumnezeu, dacă ne calificăm. La noi e o situatie nefavorabilă, suntem echipa campioană și, din păcate, nu ne ies rezultatele, a declarat Eric, la Dolce Sport.

Noi mergem să facem un joc cât de bun putem, si sperăm să scoatem un rezultat bun. Vom vedea ce vom obtine, a declarat Tudor Băluță, la Dolce Sport.

SALZBURG - VIITORUL LIVESCORE: Salzburg – Viitorul Constanţa va avea loc joi, 24 august, de la ora 20.00 (ora României), la Salzburg şi va porni de la scorul de 3-1 în favoarea austriecilor.

UEFA a încredinţat conducerea acestui joc unei brigăzi din Suedia, condusă de Stefan Johannesson, care va fi ajutat de asistenţii Fredrik Nilsson şi Mehmet Culum şi rezerva Andreas Ekberg. Observatorii partidei vor fi israelianul Haim Jakov – pentru arbitraj, şi Nina Hedlund, din Norvegia, pentru joc.

SALZBURG - VIITORUL LIVESCORE: Cei de la Salzburg au făcut și ei ultimele pregătiri!

 

Referitor la echipa secundă, oficialii Viitorul fac următoarele precizări:

SALZBURG - VIITORUL LIVESCORE: 1. După o experiență de trei ani cu echipa secundă s-a constatat că este mai bine ca aceasta să-și întrerupă activitatea din următoarele motive:
- jucătorii juniori din cadrul Academiei aveau nevoie de o altă motivație, de şansa de a face mai rapid pasul către prima formație.
- FC Viitorul a primit numeroase solicitări de la diverse cluburi din primele două ligi care au nevoie de jucători eligibili cu regula FRF privind criteriul de vârstă, mai ales că avem foarte mulți jucători tineri, de certă valoare, convocați constant la loturile naționale.

SALZBURG - VIITORUL LIVESCORE: 2. FC Viitorul nu a reziliat niciodată unilateral un contract, indiferent dacă jucătorul a plecat în schimbul unei sume de transfer sau liber de contract. Întotdeauna contractele s-au încheiat pe cale amiabilă, cu acordul ambelor părti.