MENIU

Avionul dispărut cu fotbalistul Sala. Dramatic! Cum sună mesajul de pe WhatsApp trimis din charter

Publicaţia din Spania, Marca, a publicat câteva mesaje audio pe care noul fotbalist al lui Cardiff, Emiliano Sala, le-a trimis din avion, în timp ce aeronava zbura spre Ţara Galilor.

Jucătorul argentinian în vârstă de 28 de ani plecase de la fosta sa echipă, Nantes, şi se pregătea să ajungă la Cardiff, însă avionul în care se afla a dispărut de pe rută în zona canalului Mânecii şi încă nu a fost găsit. Avionul de mici dimensiuni, cu o capacitate de 6 persoane, îi avea la bord doar pe pilotul David Henderson (60 de ani) și pe atacantul Emiliano Sala.

Fotbalistul a trimis mai multe mesaje audio pe un grup de whatsapp:

"Salutare, prieteni! Sunt aici, în Nantes, făcând un milion de lucruri. Iată-mă într-un avion care pare să se rupă în bucăți. Sunt obosit. Dacă totul merge bine, mâine o să mă antrenez cu noii mei colegi. Dacă într-o oră și jumătate nu aveți nicio veste despre mine, nu știu dacă vor trimite pe cineva să mă găsească pentru că le va fi greu să mă caute. Am multe fise", a spus Sala.

Emiliano Sala era cea mai scumpă achiziţie a celor de la Cardiff, după ce a fost cumpărat de la Nantes, Ligue 1, Franţa, cu 17 milioane de euro.

Mai multe articole despre:
sală mesajul audio pe WhatsApp