MENIU

Cristiano Ronaldo, o nouă acuzaţie de viol, acum de la o vedetă TV: "E un psihopat nenorocit"

Când părea că apele s-au calmat în ceea ce priveşte acuzaţiile de viol ale americancei Kathryn Moyorga împotriva lui Cristiano Ronaldo, iar viaţa portughezului a devenit din nou una liniştită şi fără griji, presa din Anglia a descoperit o nouă victimă a starului lusitan.

De data aceasta este vorba de o fostă iubită a atacantului celor de la Juventus, o participantă la emisiunea "Big Brother" din Marea Britanie, Jasmine Lennard, scrie Mediafax.

Englezoaica a umplut contul ei de Twitter cu acuzaţii la adresa lui Cristiano Ronaldo, care i-a fost iubit în urmă cu 10 ani. Acesta l-a numit "psihopat" şi a precizat că a stat mult să cântărească dacă să o ajute pe Kathryn Moyorga în lupta pe care o duce cu fosta vedetă a Realului.

Jasmine Lennard precizează că a fost "fată deşteaptă" şi că are înregistrări, care îl vor distruge pe câştigătorul a cinci "Baloane de Aur".

"Cine dracului crezi că eşti Cristiano?"
"Am primit ameninţări la adresa mea şi la adresa familiei mele. Am fost informată că eu şi copilul meu suntem urmăriţi de nişte detectivi angajaţi de el. Este suficient!"

"Am dovezi care arată că are probleme serioase cu capul. Toate minciunile din jurul copilului şi mamele copiilor lui. Este un bărbat care profită de puterea lui şi este un mincinos. Toată viaţa lui este o minciună. Este un psihopat nenorocit".

"După ce m-am gândit mult, vreau să mă adresez lui Kathryn Mayorga şi echipei sale de jurişti pentru a-i sprijini acuzaţia de viol împotriva lui Ronaldo. Nu mai vreau să trăiesc în minciună. Am de gând să fac totul pentru a o ajuta. Am mesaje şi înregistrări care sunt de nepreţuit pentru Kathryn şi pentru echipa sa. Voi dezvălui adevărata faţă a lui Ronaldo", sunt câteva dintre declaraţiile publice făcute de Jasmine Lennard, pe contul ei de Twitter.

Mai multe articole despre:
Ronaldo acuzat de viol de o vedeta tv